PDA

Zobrazit plnou verzi : Undersample ve Vegas

xmarek2
06-12-2009, 21:53
Zdravím, prosím pomozte mi... Naházel jsem si do timeline asi 50 events, a potřebuji je všechny podsamplovat. Jak se dělá každý zvlášť - to vím. Přez properties pravým tlačítkem na konkrétní event. Jde podsamplovat komplet celý track se všema events? předem díky...?

Akim
06-12-2009, 23:13
Klepni pravým na podsamplovaný klip a copy. Pak pravým na další za ním, vyber Select events to end. Ještě jednou pravým na druhém klipu a vybrat Paste event attributes. Pozor zkopírují se ti všechny attributy, tedy i FX, ořez atd. Pokud tam něco takového máš, co nechceš spolu s undersample kopírovat, tak je to potřeba zrušit.

xmarek2
07-12-2009, 09:20
Klepni pravým na podsamplovaný klip a copy. Pak pravým na další za ním, vyber Select events to end. Ještě jednou pravým na druhém klipu a vybrat Paste event attributes. Pozor zkopírují se ti všechny attributy, tedy i FX, ořez atd. Pokud tam něco takového máš, co nechceš spolu s undersample kopírovat, tak je to potřeba zrušit.

Ježiš děkuju moc, Akime..Já stejně FX, ořezy, tr. motion... dělám až nakonec, páč to strašně během střihu spomaluje. Takže super rada...