Zobrazit plnou verzi : Undersample ve Vegas
Zdravím, prosím pomozte mi... Naházel jsem si do timeline asi 50 events, a potřebuji je všechny podsamplovat. Jak se dělá každý zvlášť - to vím. Přez properties pravým tlačítkem na konkrétní event. Jde podsamplovat komplet celý track se všema events? předem díky...?
Klepni pravým na podsamplovaný klip a copy. Pak pravým na další za ním, vyber Select events to end. Ještě jednou pravým na druhém klipu a vybrat Paste event attributes. Pozor zkopírují se ti všechny attributy, tedy i FX, ořez atd. Pokud tam něco takového máš, co nechceš spolu s undersample kopírovat, tak je to potřeba zrušit.
Klepni pravým na podsamplovaný klip a copy. Pak pravým na další za ním, vyber Select events to end. Ještě jednou pravým na druhém klipu a vybrat Paste event attributes. Pozor zkopírují se ti všechny attributy, tedy i FX, ořez atd. Pokud tam něco takového máš, co nechceš spolu s undersample kopírovat, tak je to potřeba zrušit.
Ježiš děkuju moc, Akime..Já stejně FX, ořezy, tr. motion... dělám až nakonec, páč to strašně během střihu spomaluje. Takže super rada...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.