PDA

Zobrazit plnou verzi : PowerDirector v8 a editace H264

marthass
02-12-2009, 21:01
Ahoj
neřešil někdo z vás, že když vložil na editaci klip v H264, tak po splitnutí se ta odseklá část zčerná a jde jen zvuk? Docela mě to vytáčí, takový dobrý program a takle chybuje....

marthass
03-12-2009, 12:55
Nebo editovat video v H264 není dobrý nápad a chce to na něco převést?

Boguš
09-12-2009, 10:00
.. a co AVCHD záznam, nedělá to taky?

Uvažuji právě o tomto softu k HD kameře Sony a tohle by bylo docela nepříjemné.

A ještě bych se zeptal, nezkoušels popdporu grafických karet? Power Director 8 by měl umět jak ATi Stream tak nVid CUDA ...

Děkuji

dejv
09-12-2009, 17:22
Já mám instalovanej PowerDirector 8 a testoval jsem na tom AVCHD z kamery Sony. Chodí to velmi slušně na rozdíl od Premiere CS4. A to jsem zjistil, že se mi ani nezpla podpora GPU, přesto že mám podporovanou kartu a instalátor ji detekoval. Ještě zkusím zapnout a porovnat, jak se vylepší střih a hlavně render.

Boguš
10-12-2009, 06:45
Já mám instalovanej PowerDirector 8 a testoval jsem na tom AVCHD z kamery Sony. Chodí to velmi slušně na rozdíl od Premiere CS4. A to jsem zjistil, že se mi ani nezpla podpora GPU, přesto že mám podporovanou kartu a instalátor ji detekoval. Ještě zkusím zapnout a porovnat, jak se vylepší střih a hlavně render.

To by bylo supr. Napiš pls co máš za sestavu (CPU a tak) a i co máš za grafickou kartu.

Právě uvažuji o ATi 4550 s 512MB. Nejsem si jistý jestli bude mít vedle Core i5 750 smysl ...