PDA

Zobrazit plnou verzi : Avid Liquid 7 - slow motion

Valpurgius
03-11-2009, 13:17
Ahoj lidi,

rád bych se zeptal uživatelů AL7(jestli ho vůbec někdo používá:-). Mů problém spočívá ve zpomalování klipů. Pokaždé když chci tento efekt použít, tak se mi celý ustřižený klip posune i časově úplně někam jinam, takže se mi ve skutečnosti zpomalí úplně jiná část materiálu. Můj pracovní postup při zpomalování je: pravý čudlík na připraveném videoklipu/add linear timewarp a tam u záložky "speed" si pohraju s rychlostí jak potřebuju.

Rád bych se zeptal jestli to třeba nedělám špatně, případně co dělám špatně nebo jestli zde ještě nemusím něco nastavit.

Používal jsem to v pohodě v práci a fachalo mi to, ale doma mi to dělá tyhle zvěrstva:(

Díky

Valpurgius
07-11-2009, 11:08
hmmm..tak asi je čas přejít na jinej program koukám:-D

jibarr
07-11-2009, 12:18
Těžko radit. Časový efekt je taky v editorech. Ale popisovaný postup funguje v pohodě. Nějak si neumím představit, že si kliknu na konkrétní klip, dam ho zpomalit a on se mi zpomalý úplně jiný kus klipu.
Zkus to nedělat myší, ale vlož z editorů time warp.

Valpurgius
23-11-2009, 13:08
vyzkousel jsem to, ale vysleek byl uplne stejny..zkusil jsem i preinstalovat Avid a stejny vysledek...tak ja nevim..asi si fakt koupim original:-D

jibarr
23-11-2009, 13:19
Tak to je jasný. Není aktivovaný. Za tu dobu co to řešíš, už na sebe mohl origoš třeba něco vydělat.