Zobrazit plnou verzi : Zakrytí loga tv stanice
nortonik
16-01-2005, 16:53
Nazdar mám dotaz jestli je mozne nejak zakryt logo tv ve filmu ktery je nahrany y televize,chci to hlavne u filmu kde jsou nahore a dole cerne pruhy tam by to snad mohlo jit .dikz za namety a rady ... 8-)
Pokud je to logo celé v černém pruhu, tak použiješ letterbox - překrytí části obrazu černou(i jinou) barvou, umí to VDub i Avisynth. (i Vegas, jak podotkne Sb€).
nortonik
16-01-2005, 17:07
zapomel jsem podotknout ze bych toho chtel docilit ve vobu ...
Spravne mirekv a kludne to este zremastruj ako 16:9 :-D
nortonik
16-01-2005, 19:01
tak jsem koukal do vegase,ale nevim kde to hledat,nebyl by nejaky podrobnejsi navod diky ..
Pan/Crop ...je na videostope na konci...
nortonik
16-01-2005, 19:10
jo tak to jsem nasel a co ted ? ptam se sice jako lama ,ale opravdu si nevim rady ..
Samolepka na telku a máš po starostiach . :-D
Ináč sa snažím byť seriózny ale toto mi nedalo :-D
nortonik
16-01-2005, 19:32
no jak to vypada tak mi nic jineho nezbude ..
tak jsem to nasel,ale to neresi muj problem nebot jak jsem psal potrebuji to pro Vob a to i jako vystupni soubor .. B-)
pokud logo není v černém pruhu, ale přímo v obraze, jsou výsledky různých snah více či méně na pendrek
což znamená, že to většinou nestojí za tu práci
Inak si dufam uvedomujes, ze to budes musiet rekompresovat ??? No ak chces, tak nieco mas aj v Helpe priamo vo Vegase, mne sa nechce vysvetliovat ako sa s tym orezom/prekryvom hrat...
No jo, nutnost rekomprese, na to bych málem zapomněl - další argument proti marným snahám účinně vymazat logo stanice
Jak už bylo psáno v příspěvcích nahoře. Jediný případ, kdy se elegantně zbavíš loga je případ kdy stejně musíš provést rekompresi (např. zdrojové video je větší než kapacita media) a celé logo je v černém pruhu... jinak to považuji za zbytečnou práci.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.