Zobrazit plnou verzi : Problém se zvukem - SONY Vegas 9
freeDingo
12-09-2009, 20:15
Ahoj kluci. Prosím o pomoc.Pracoval jsem léta v Pinnacle 9, pak 11 a spokojenost. Před 2 měsíci mi začal padat. Ztratil jsem nervy a i když dost plavu v angličtině, koupil SONY Vegas movie st. 9. Používám kameru SONY HDR-CX105E. A teď ten problém. Když přetahám záběry ze složky do programu není u záběrů zvuk z kamery ( ve složce je ). Hudbu tam dám bez problémů a přetažené hotové klipy zpracované v Pinnacle taky zvuk mají. Zatím vše probíhá ve standartním rozlišení...........................Díky za jakoukoli pomoc. Jsem na zhroucení.............................Dingo - vděčný ( freedingo@seznam.cz - Kladno )
Ahoj,
narazil jsem na stejnej problém a po aktualizaci na poslední verzi 9.0b už to jede v pohodě. Pravděpodobně Vegasu nechutnal zvuk z kamery v Dolby Digital 2.0 (v mým případě)
freeDingo
18-09-2009, 16:51
Tak to bude ono. Kamera mi taky dává dolby 2 a verzi Vegase mám 9a. Co s tím. Kde seženu tu "b" verzi.Myslel jsem, že když je kamera SONY, program SONY, bude pokoj. Jsem na prášky...........................ach jo!!!............ale každopádně dík. Alespoň vím, že není chyba v tom, že něco dělám špatně...........................Dingo
jj, taky jsem si to myslel, ale Sony lze do češtiny přeložit jako "je to jinak"...:-)
Update najdeš zde:
http://www.sonycreativesoftware.com/download/updates/vegasfamily
Původní Vegas není třeba odinstalovávat a licenční údaje si pamatuje.
Snad to pomůže..:)
freeDingo
23-09-2009, 13:44
Díky. Vyzkouším a dám vědět...................Dík moc. Dingo
freeDingo
30-09-2009, 19:54
Boldri....................Moc dík kamaráde, funguje to...........Mám zvuk. Fakt mi poslali tu nejstarší verzi, co tam našli. Nevadí. Teď jen trošku tý angličtiny.........a. No skvělý............Moc děkuji. Dobrá rada nad zlato.................Dingo
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.