PDA

Zobrazit plnou verzi : Problém se zvukem - SONY Vegas 9

freeDingo
12-09-2009, 20:15
Ahoj kluci. Prosím o pomoc.Pracoval jsem léta v Pinnacle 9, pak 11 a spokojenost. Před 2 měsíci mi začal padat. Ztratil jsem nervy a i když dost plavu v angličtině, koupil SONY Vegas movie st. 9. Používám kameru SONY HDR-CX105E. A teď ten problém. Když přetahám záběry ze složky do programu není u záběrů zvuk z kamery ( ve složce je ). Hudbu tam dám bez problémů a přetažené hotové klipy zpracované v Pinnacle taky zvuk mají. Zatím vše probíhá ve standartním rozlišení...........................Díky za jakoukoli pomoc. Jsem na zhroucení.............................Dingo - vděčný ( freedingo@seznam.cz - Kladno )

boldri
16-09-2009, 11:59
Ahoj,
narazil jsem na stejnej problém a po aktualizaci na poslední verzi 9.0b už to jede v pohodě. Pravděpodobně Vegasu nechutnal zvuk z kamery v Dolby Digital 2.0 (v mým případě)

freeDingo
18-09-2009, 16:51
Tak to bude ono. Kamera mi taky dává dolby 2 a verzi Vegase mám 9a. Co s tím. Kde seženu tu "b" verzi.Myslel jsem, že když je kamera SONY, program SONY, bude pokoj. Jsem na prášky...........................ach jo!!!............ale každopádně dík. Alespoň vím, že není chyba v tom, že něco dělám špatně...........................Dingo

boldri
21-09-2009, 13:49
jj, taky jsem si to myslel, ale Sony lze do češtiny přeložit jako "je to jinak"...:-)

Update najdeš zde:
http://www.sonycreativesoftware.com/download/updates/vegasfamily
Původní Vegas není třeba odinstalovávat a licenční údaje si pamatuje.

Snad to pomůže..:)

freeDingo
23-09-2009, 13:44
Díky. Vyzkouším a dám vědět...................Dík moc. Dingo

freeDingo
30-09-2009, 19:54
Boldri....................Moc dík kamaráde, funguje to...........Mám zvuk. Fakt mi poslali tu nejstarší verzi, co tam našli. Nevadí. Teď jen trošku tý angličtiny.........a. No skvělý............Moc děkuji. Dobrá rada nad zlato.................Dingo