Zobrazit plnou verzi : V problematice TV a domácího videa se považujete za:
Naprostého laika
Začátečníka
Pokročilého
Odborníka
Profesionála
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu TV Freak (http://www.tvfreak.cz) v pravém sloupci.
To je zajímavá otázka. Být odborníkem/profesionálem v oblasti domácího videa? Není to trochu rozpor? Vychází mi, že profesionálem kolem oblasti domácího videa může být snad jenom prodavač v elektru nebo redaktor TV Freaku... Nebo ta otázka byla myšlena jinak?
Ivo Mašek
24-08-2009, 05:47
Považuji se za pokročilého.
...hmm, chybí mi tam kategorie "poučený laik", a že jich je spousta... :-D
Jinak já co dělám, snažím se dělat pořádně a s profesionálním náčiním, pro vlastní potěchu jako hobby. Tak kam spadám? :confused:
Být odborníkem/profesionálem v oblasti domácího videa? Není to trochu rozpor?Jde o to, jak se sami cítíte silní a jaké máte znalosti ve věcech kolem A/V techniky, formátů videa a jejich převodů pro (pře)nahrávání, DVB-T/C/S, DVD/BD atd. Prostě v problematice, která je pro většinu běžných lidí složitá až neřešitelná a často s ní doma bojují....
Nevím kam bych se zařadil, protože nevím co vše nevím. Problém řeším až nastane. Pak jsem zase poučenější. Postupně se učím, a sám nevím kdy si budu moci říci, že je to vše a že mě nic nepřekvapí. Shrnuto: tošku poučenější laik, ale okolí si myslí, že jsem profík :). To je ale psina.
Ivo Mašek
25-08-2009, 08:49
Nevím kam bych se zařadil, protože nevím co vše nevím. Problém řeším až nastane. Pak jsem zase poučenější.
Jo, to je ono. Čím více toho zjišťuji, tím více vím, že toho vím stále méně.
Nevím kam bych se zařadil, protože nevím co vše nevím. Problém řeším až nastane. Pak jsem zase poučenější. Postupně se učím, a sám nevím kdy si budu moci říci, že je to vše a že mě nic nepřekvapí. Shrnuto: tošku poučenější laik, ale okolí si myslí, že jsem profík :). To je ale psina.
Myslím, že jsi to přesně vystihl, úplný laik nejsem ale ještě moc toho nevím
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.