PDA

Zobrazit plnou verzi : Nuda v Brně

mirekv
29-12-2004, 12:12
Mouty!!! 1.1. dávají v TV tvou oblíbenou Nudu v Brně! :-E :-E

Krtek
30-12-2004, 23:35
Mouty!!! 1.1. dávají v TV tvou oblíbenou Nudu v Brně! :-E :-E

Nestraš! Nebo hned na Nový rok dostane infarkt :-E

Joe-Joe
31-12-2004, 06:35
Krtek

:-? ved to je super film. a Co potom Horem Padem alebo Mistri?

ladinek
31-12-2004, 11:22
No ještě si pamatuju na tu dlouhou diskuzi k tomuto filmu, a já sám za sebe musím souhlasit s moutym. Po 20 minutách jsem to musel vypnout. 9-)

Doom
03-01-2005, 12:07
hodně zvláštní film... :-I

kirk
03-01-2005, 22:21
Hoši stačily mi asi 2 minuty a musel jsem uznat, že je to hovadina. A něco podobnýho si myslím i o Kameňákovi.

AleK
03-01-2005, 22:28
já jsem se docela bavil u obouch jen mě děsně vytáčí v Kameňáku 2 Vondráčočková a Maxa :-E :-E

Krtek
04-01-2005, 00:23
Krtek

:-? ved to je super film. a Co potom Horem Padem alebo Mistri?

Nic proti. Každej má jinej vkus. Mě to taky nenadchlo. Je ale fakt, že Budař si toho Českýho lva opravdu zasložil. Ale když si pro něj na podium přišel v riflách, tak jsem už vážně uvažoval o tom, zda je takovej manták i v normálním životě.
Donutil byl přesvědčivej jako vždy. Jen nechápu, proč ho nikdy nenominují. Dokáže zahrát svoje role absolutně z přehledem stejně jako Bolek Polívka, se kterým se znám velmi dobře osobně. Oba jsou zřejmě nejlepšími herci jaké tento stát má.

AleK: Kameňák bych bral kdyby mi bylo tak 15 let. To že je tento film jeden z největších kasovních trháků posledních několika let svědčí pouze o tom, že v našem státě zřejmě není něco v pořádku.

Joe-Joe
04-01-2005, 05:52
Kamenak ma jednu vyhodu: nemusis rozmyslat. Ze je to hovadina mi da skoro kazdy za pravdu. Ide o myslienku spojit vsetky tie kamenaky do jednoho a dat tomu nejaky dej. To sa Troskovi podarilo.

Krtku zrejme chodis aj do Olsan na farmu?

mouty
04-01-2005, 07:09
MirkeV a na jakým programu (tipl bych CT1)? Musím přiznat že mě to nepřekvapuje protože Programy v CR stojí za prd. Krome Galaxie sport a občas HBO televizi nesleduju vůbec - jen fotbalovou středu a utery.

Mistři mě unikli ale viděl jsem ted (omylem - naštěstí ne v kině) Non plus Ulstras a to mě taky utvrdilo v tom že půjdu radši na film Jerryho Bruckheimera než na nějakou českou pochybnou blbost.