PDA

Zobrazit plnou verzi : Satro digitalna kablova TV v Bratislave - skusenosti?

Loko
08-04-2009, 13:55
Zdravim,
ma niekto skusenosti s digitalnou kablovou televizou od Satra?
Totiz skoncila mi akcia na UPC analog a uvazujem ktoreho operatora si vybrat na dig. TV - zatial ma vsak aj po precitani roznych for neoslovilo ani Magio, ani UPC ani FiberTV

Magio - nemam pevnu linku ani internet od Tcomu a ani neplanujem si zaviest..a pokial viem tak TV sa samostatne neda objednat
Orange - vyhodou je ze by som mohol mat teraz v akcii 6 mesiacov zdarma ale nevyhodou je nekvalita STB (pomalost, zamrzanie..podla prispevkov v diskusiach), nemoznost nastavenia vlastneho poradia programov, rozdelenie programov v balikoch mi moc nevyhovuje
UPC - taktiez som cital dost staznosti na STB, za kvalitnejsi HD alebo HDD prijimac si pytaju poplatok za prenajom..
Skylink - satelit nie, byvam na prizemi a taktiez budu bytovku zateplovat...

Na strankach Satra som si vsimol ze od 1.4. maju nove akcie, moznost zobrania si roznych dekoderov
dokonca ponukaju aj moznost CAM modulu - to by bola asi najlepsia moznost ak by som si kupil TV s DVB-C..nepotreboval by som ziaden STB a mohol by som vyuzit DVD rekorder na nahravanie..alebo to tak nie je?

Preto dik vopred za akekolvek info o kvalite obrazu, signalu, STB, servise, porovnanie s konkurenciou...proste cokolvek

artam
08-04-2009, 15:31
Kvalitou su na tom Satro a UPC zhruba podobne, zo SD sa zazrak vycarovat neda, jednoznacne najstvorcekovanejsi je Magio. HD je u Satro celkom pozeratelne, aj ked by nezaskodilo pridat na bitrate.

Hlavne co ma Satro oproti UPC jasne navrch, su sluzby a pristup k zakaznikovi. Dalsi plus pre Satro je aj to, ze ponukaju CAM modul a neviazu ludi na nejaky smejdovy STB. Tiez ponuka programovych balikov u Satra je viac strukturovana, je viac moznosti kombinovat, da sa docielit aj nizsia cena.

Co sa TV s DVB-C tyka, treba sa radsej u nich informovat, ci ten CAM modul funguje s konkretnym typom TV. Predsa len istota je istota.

Loko
08-04-2009, 15:39
Dik za info, este by ma zaujimali dve veci - snazil som sa to zistit na ich strankach ale nenasiel som jednoznacnu odpoved:
1. Akym sposobom privedu signal tejto kablovej digitalnej TV ku konkretnemu uzivatelovi, ktory byva v panelaku? Maju napriklad v BA natahane rozvody? Alebo to riesia tak ze daju na panelak satelit a potom to vedu kablom do bytov?
2. Je mozne pouzit aj vlastny STB a rozbehnut tam ich kartu?

elwlke
06-12-2009, 16:59
Tak po dvoch rokoch magia som ho z financnych dovodov zrusil a dal si zaviest Satro digital - mini+klasik HD. Zhruba dva tyzdne som pozeral este magio na mojom novom Samsungu Le40B750 a mozem povedat ze obraz od satra sa mi zda o nieco lepsi. HD programy su super. Riesene to mam cez parabolu+konvertor+4rozbocovac+napajaci zdroj a na tri TV v ktorych mam CAM modul+zdielacie karty. Wifi zdielac je od kazdeho zhruba do 10 metrov + 1 dvere. Byvam v rodinnom dome. Zatial som nadmieru spokojny aj so signalom aj s televizormi Samsung.