PDA

Zobrazit plnou verzi : VEGAS 5b a TEXT

MOJE
22-12-2004, 10:16
Keď vložím TEXT do stopy a potom ho chcem upraviť, tak začnem písať a vždy naskočí základný FONT a nezostávam v tom čo mám nastavený.

Keď si ho nastavím a píšem, tak je to OK. Ale keď už tam mám nejaký text s určitým fontom a chcem len niečo dopísať tak ten nový text je v tom základnom fonte.

PREČO?

VĎAKA :BB:

Musko
22-12-2004, 15:57
Keď vložím TEXT do stopy a potom ho chcem upraviť, tak začnem písať a vždy naskočí základný FONT a nezostávam v tom čo mám nastavený.

Keď si ho nastavím a píšem, tak je to OK. Ale keď už tam mám nejaký text s určitým fontom a chcem len niečo dopísať tak ten nový text je v tom základnom fonte.

PREČO?

VĎAKA :BB:

Práve to skúšam. Vložil som text do video tracku. Napísal som text a zmenil font. Zavrel a pustil. Znova som si otvoril danný text na editovanie a ...

Všetko ide ako má. Stále ten zvolený font.

Takže netuším. 9-)

MOJE
22-12-2004, 16:16
Teraz som strihal a tiež mi to fungovalo OK. vyzerá to, že všetko záleží od použitého FONTu :-I . Lebo keď použijem, tie čo som doinšt. tak to robí problémy 9-)

Musko
22-12-2004, 16:34
Teraz som strihal a tiež mi to fungovalo OK. vyzerá to, že všetko záleží od použitého FONTu :-I . Lebo keď použijem, tie čo som doinšt. tak to robí problémy 9-)

Neviem, neviem? Ja som si cca pred mesiacom doinštaloval veľa fontov z http://pisma.webz.cz/ a použil som pred chvíľou jeden z tých. A ako som už písal všetko OK.

Ale hlavne že to ide. :-!!! Alebo nie? 8-)