Zobrazit plnou verzi : SONIC DVD PRODUCER 5.0
Osvícený
20-12-2004, 21:10
Není tady někdo kdo s tím má nějaké zkušenosti ???
Jde mi konkrétně o titulky,práce s nimi,vytváření a konverze a následný import do Produceru.
Dík.
Subtitle Workshop a export z neho do Sonic DVD Creator formatu (pripona sub), aspon DVD Producer 4.5 to nacte.
Jednoduchy soft, nekdy se mi neuveritelne zpomalovaloval, nevim proc, a jeste jedna vec (v 4.5), jestlize nema button odkaz na movie, tak se neda zmenit audio nebo subtitle ,klasicke menu na volbu audio a subtitle stopy pouze s odkazem na "dummy" movie (treba 1 GOP) a tam provest zmenu se skokem zpatky do menu, nebo to nejak dodelat v PGCEditu.
Nevis jaky je rozdil mezi v 4.5 a 5.0 ?
Osvícený
21-12-2004, 07:41
Jo,dík za radu.Vyzkouším.
Jinak tento soft už zkouším od verze 4.0 a jestli se ptáš na změny,tak po pravdě řečeno nevím...Vzhled stejný,snad větší podpora vstupních formátů,ale přesně to zjistíš na stránkách Sonic.
jj potreboval jsem Producer kvuli dvd hybridu a moc jsem se s nim neskamaradil....nevite o nejakem nvodu nekde? Na strankach jsem nic nevidel...L. :-)
Předem se omlouvám za svůj dotaz.Potřeboval bych poradit jak stáhnout
DVD PRODUCER.Při zadání všech požadovaných údajů na stránkách výrobce ...nic.Odkaz na TV Freak je také nefunkční.Rád bych tento program vyzkoušel.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.