Zobrazit plnou verzi : Nejde DVD Architect
Mam problem, bez problemu jsem delal v dvd architectu DVD, ale stalo se mi ted, ze po kliknuti na MAKE DVD program vytuhne a je bez odezvy,... mam verzi 4.5, zkusil jsem ale i verzi 5 a stale stejny problem. Nesetkal jste se s tim nekdo?
ja som sa s tym stretol vo verzii 4.0, musim pohladat ako som to riesil, vyckat.
Supr, moc by jsi mi pomohl.
Nemas tam velku fotku,alebo chybne video???
Ne, ale jsem to zkusil i na prazdno, bez niceho kliknout na MAKE DVD a to same... vytuhne. Ani se neobjevi to okno s nastavenim.
Neviem presne na co saha, ale potom uz len mas nieco s PC, mozno visrtualna mechanika atd, pretoze sa snazi otvorit explorer...
Pamatam si ze mi to tuhlo tiez vzdy pri zvoleni make DVD, potom ma Nostradam naviedol vyskusat vypnut Automatically detect plu-and-play CD/DVD drives a zabralo to. Bol tam nejaky konflikt s detekciou mechaniky. Momentalne pouzivam verziu 4.5 a tam nie je ziaden konflikt
A kde se to prosim vypina?
Pamatam si ze mi to tuhlo tiez vzdy pri zvoleni make DVD, potom ma Nostradam naviedol vyskusat vypnut Automatically detect plu-and-play CD/DVD drives a zabralo to. Bol tam nejaky konflikt s detekciou mechaniky. Momentalne pouzivam verziu 4.5 a tam nie je ziaden konflikt
Tak jsem se dival a ve verzi 4.5 ani v 5.0 tato moznost neni. :(
Vsimol som si to tiez. :(
Vyskusaj odpojit napajanie alebo datovy kabel z DVD mechaniky a vyskusaj DVDA potom. Ak sa problem zopakuje, bude to v niecom inom.
Ak mas virt. mechaniky, odinstaluj ich.
Tak jsem v systemu zakazal obe mechaniky DVD a uz to jede... to mi rekni co to je :-] diky moc za radu, asi budu muset odpojovat mechaniky...
U mna napriklad bol za nevysvetlitelne spravanie mechanik zodpovedny Nero, ten si nainstaloval nejaky divny autodetektor medii, ktory len zdrzoval, na ostatne programy vplyval nevyspytatelnym sposobom a ujedal mi nervy.
Chvalabohu som uz davnejsie cely Nero poslal kam patri...;)
NO covece ja mel nero 9, tak jsem to zkusil odinstalovat a taky to nepomohlo, ale je mozne jak pises, ze to mohlo zpusobit prave NERO :). Kazdopadne jeste jednou diky za pomoc.
Nero mi do PC nevkroci nikdy. Je to smejd smejdov.
Tak tak, napr. ImgBurn vie vypalit vsetko..
ja som skusal img burn .. ale dako ma to neoslovilo .. nema tam ziadne presety .. na blbe dvd-video som nevedel co mam dat .. v nero si vyberiem dvd-video a je to .. Inak cely zivot som nadaval na nero .. a mometalne ho asi 3 roky pouzivam a nemam pocit ze potrebujem daco ine .. :) asi som uz stary a pohodlny ..
asi? Novy ImgBurn ma okno pre pohodlnych, kde je vsteko zobrazene aj graficky, co mas kliknut a nemusis nic nastavovat :D
http://i.afterdawn.com/storage/pictures/a2d_imgburn_1_lg.gif
stayman : nevidim tam dvd-video ..
stayman : write image to disc ? to je zapis imidzu .. ja chcem palit dvd-video .. vlozit voby a ifa .. proste v nerobi vyberiem DVD-VIDEO .. sam mi da VIDEO_TS a AUDIO_TS .. vlozim do VIDEO_TS fajly .. a dam burn .. a hotove ..
ked som skusal img burn , tak som si otvoril daky prazdny setting .. teraz tam bolo treba vytvorit foldre .. dat data .. a dalsich milon nastaveni ako vybrat si typ UDF a podobne .. nad tym sa mi nechcelo maturovat a vysral som sa na cely img burn a ostal pri nerovi ..
o Nerovi je tu plna diskusia, ty si tu dost novy, nezazil si si este nic, a aj je mozne, ze sa uz zlepsili.. tam takisto musis nastavovat, ci chces UDF, ISO, UDF/ISO, alebo DVD-Video... a takisto aj VIDEO_TS a AUDIO_TS zlozky.. V ImgBurne je to uplne jednoduche, ak nemas teda vytvoreny image subor (so strukturou DVD-Video, teda so zlozkamy VIDEO_TS...), tak nie je nic jednoduchsie, ako nacitat tie tvoje subory a on je tak inteligentny, ze ich rozozna ako DVD-Video, no a este aj ked nemas tie zlozky, tak sa ta, si predstav, spyta, ci ich chces vytvorit (ak nepovolis, budes mat z toho DVD-ISO :D) a mozes hned vypalit,alebo pre kontrolu ti vytvori ISO a potom ty mozes dat napalovat kedy a kolko chces..
J ato robim trosicku inak, nacitam subory do DVDShrinka, tam zistim aj ci mam vsetko OK a dam Backup s nastavenim vytvorenia toho ISO a hned aj vypalit automaticky s tym ImgBurnom (da sa nastavit aj Nero,ale ten nemam vobec uz roky..)
J ato robim trosicku inak, nacitam subory do DVDShrinka, tam zistim aj ci mam vsetko OK a dam Backup s nastavenim vytvorenia toho ISO a hned aj vypalit automaticky s tym ImgBurnom (da sa nastavit aj Nero,ale ten nemam vobec uz roky..)
presne ako ja
AUDIO/VIDEO_TS ti spravi sam . ked si vyberies DVD_VIDEO , tak nemusis nic nastavovat ..
Ked som IMGburn skusal , tak to po mne chcelo strasne moc veci .. ako napriklad ci chcesm UDF 1.02 1.5 2.5 a co ja viem co ..
Ostanem pri tom NEROvi .. Nemam s nim ziadny problem ..
AUDIO/VIDEO_TS ti spravi sam . ked si vyberies DVD_VIDEO , tak nemusis nic nastavovat ..
Ked som IMGburn skusal , tak to po mne chcelo strasne moc veci .. ako napriklad ci chcesm UDF 1.02 1.5 2.5 a co ja viem co ..
Ostanem pri tom NEROvi .. Nemam s nim ziadny problem ..
ty asi nerozumies vsak??? Tu nemusis nic vyberat a spravi ti to sam. No s Nerom som mal len problemy, ak ty nemas, to este neznamena, ze nie su a aj diskusie po webe vravia opak, s ImgBurnom som nijake nenasiela ani sam som sa s problemom nestretol, nikdy a to palim s nim od cias DVDDecryptera...
stayman : ja som img burn skusal tak pred rokom .. a nic nespravil sam .. mozno najnovsi to vie .. nechce sa mi to skusat ..
ved v pohode, je demokracia a pred rokom fakt ImgBurn bol len klon DVDDecryptera,ale ja si robim ISO image odjakziva, lebo zlozky VIDEO_TS a AUDIO_TS, teda DVD standard mi vytvori authoringovy soft sam a mam to pekne zbalene a kedykolvek to mozem okamzite vypalit..., dokonca teraz nove verzie DVDA vedia vytvorit hned aj to image.iso :P
Teda kontrolu mam nad tym ja a nie nejaky priblbly soft, kde musim vyberat co chcem palit, ci chcem nieco vytvorit, jednoducho dvojkilk na ISO a ImgBurn pali bez akehokolvek odvravania s 100% istotou. Je to dokonale.
stayman : to je zaujimave ako sme kazdy iny .. mna Imidze nebavia .. a vsetko skladujem len ako VOB/IFO ..
DVDA vyrobi ISO .. vie aj DDP image ?
Ved hej, ja zase mam rad kontrolu nad vsetkym a mam rad vsetko pekne a uhladne pobalene a hlavne ucelne.. :D
Robi DDP, ale tebe je to aj tak nanic, ty DVDA nepouzivas :D
stayman " DDP je mozno jedna z veci , co by ma donutila DVDA pouzivat :)
skus najskor tie layere s fotosopu a az potom uvazuj :D
jo .. skusal som prave ddp .. je to tam .. to je fajn .. +1 pre DVDA :)
Ten DVDA mne staci pytkin, uplne v pohode..
stayman : ide o to , ci ked dvd z DVDA v lisovni prezenu analyzerom , ci nevyhodi chyby a nevratia ti to spat ..
urcite nie, kopec distribucii je vonku z neho (a zopar som aj kontroloval) a nielen z nasej krajiny som myslel :p
stayman : nainstaloval som si novy imgburn .. vyzera uplne tak isto ako ten stary .. dal som do neho IFO/VOB fajly a nic sa nestalo ..
Nema to uvodne okno podla obrazku?
ma .. tam som vybral files/folders -> DISK ci co to tam je .. prve v pravo hore .. pridal som IFO/VOB fajly a nic ..
Nechapem to "nic".. A ak chces, poradim ti lepsie riesenie, s DVDShrinkom si niekedy robil?
stayman : no si mi hovoril ze sa mi to samo vsetko spravi .. prida VIDEO_TS .. ze sa ma nebude pytat aky UDF chcem .. atd .. nic sa nestalo .. shrink poznam .. smutna etapa v dejinach ludstva ..
stayman : no si mi hovoril ze sa mi to samo vsetko spravi .. prida VIDEO_TS .. ze sa ma nebude pytat aky UDF chcem .. atd .. nic sa nestalo .. shrink poznam .. smutna etapa v dejinach ludstva ..
Ale ved jasne, normalne to nacitaj ako subory (nie ako zlozku) a vsetko sa ti spravi automaticky. Teda aj tie zlozky a vypali ako DVD-VIDEO ;)
Poradil by som ti lepsie riesenie s tym Shrinkom.
stayman : ved som to nacital ako subory .. a dalo to tam tie subory .. nevytvorilo VIDEO_TS .. teda aspon v tom zozname sa to nevytvorilo .. neviem .. je mi to akesi neprehladne .. ja asi ostanem u toho nera .. i ked som sa mu dlhe roky branil , poslednych par rokov som si na neho dako zvykol .. verzia 6 ..
Joj, daco robis spatne... mal si chciet ten Shrink.. Nero verzia 8 je v pohode este, mam ju kvoli DVDlabelom (robim v tom od zaciatku,ale uz si zvykam na ine) a aj nieco som palil, ale aked prisiel ImgBurn na palenie vstekych CD/DVD formatov, prestal som ho pouzivat.
stayman " mne staci nero 6 . nevidim dovod updatovat ..
stayman " mne staci nero 6 . nevidim dovod updatovat ..
Tak to si uz nepamatam, su to predsa len 3-4roky, preco som upgradoval.. , lebo som skusal verziu 9 a skoro som dostal infarkt, pri instalacii ani nie je moznost vybrat asociacie, musel som reinstalnut OS.. ale uz Nero neriesim, kedze je ten ImgBurn komfortnejsi a for all medium.
Používám taky nero 7.9.6.0 kvůli LightScribe a nikdy jsem žádné problémy neměl. Vyší verze jsem taky vzdal, ze stejných důvodů jako stayman :-k Mám nainstalované i další softy pro různé formáty image, které pracují s virtuálníma mechanikama a nikdy žádný problém DVDA nebyl.
Mozes aj 8 verziu, tam je kontrola nad instalaciou este, u 9 nie.
Pokud nemám problémy a nepotřebuju něco navíc, nebo mě "netlačej" nový formáty, tak verze neměním :-E Většinou si tím člověk zadělá na problémy, který pak musí řešit ;)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.