Zobrazit plnou verzi : Video nelze v ničem dekódovat
Mám takový menší problémeček, stáhl jsem video ve formátu avi, když ho spustím tak mi ukáže že má jen 20sek. a po přehrátí této doby se vypne, ale v power dvd se přehraje celé a podle gspotu mi to ukazuje že má něco přez 40min. bitrate 7000 kbs a velikost 2,5GB nedá se v ničem absolutně překódovat na jiný formát a když se to povede tak jen těch zminovaných 20sek. víc ne. už si nevím rady.
Foolproof
27-12-2008, 19:26
Není jasné, co jsi zkoušel ani co je to za komprimaci a pod. Pravděpodobně je porušená indexová struktura.
V prvním kole zkus VirtualDub či jeho klony.
No staci aj GSpot v prvom rade..
Tohle mi ukazuje gspot
Jo a zkoušel jsem to dekódovat v DVD-Labu, Wision expres, virtual dubu, ConvertXtoDVD, Magic video convertor a jiné a NIC!!!
Nainstaluj si Nera (a jeho ShowTime), alebo PowerDVD, NVidiaPureVideo atd. Je to normalny Mpeg2, teda nie celkom normalny, ale pre NTSC...
Nainstaluj si Nera (a jeho ShowTime), alebo PowerDVD, NVidiaPureVideo atd. Je to normalny Mpeg2, teda nie celkom normalny, ale pre NTSC...
já v to v Power dvd přehraju ale potřebuju to překódovat a vypálit jako DVD
Tkže se tady najde nějaká chytrá hlavička co by mi poradila jak a v čem???
Foolproof
27-12-2008, 22:39
Je to avi s videem asi v mpeg, takže když chceš DVD, tak demux - třeba v MediaPlayerClassic - Utils - pravé tl.
Videz dát koncovku m2v nebo jak bude DVDLab chtít a zvuk se uvidí co odtam vyleze, protože GSpot to parsovat nedokázal.
já v to v Power dvd přehraju ale potřebuju to překódovat a vypálit jako DVD
Tkže se tady najde nějaká chytrá hlavička co by mi poradila jak a v čem???
V hocicom, prepis priponu na mpg..
standho: zkus Womble video vizzard Dvd. Nechej to ovšem v automatickém režimu. Udělá Ti to DVD v NTSC a to by Tvůj přehrávač neměl mít problém přehrát. Tento týden jsem něco podobného dělal. Bude to bez ztráty kvality. Pro jistotu si to vypal na nějaké DVD RW a zkontroluj si to.
standho: zkus Womble video vizzard Dvd. Nechej to ovšem v automatickém režimu. Udělá Ti to DVD v NTSC a to by Tvůj přehrávač neměl mít problém přehrát. Tento týden jsem něco podobného dělal. Bude to bez ztráty kvality. Pro jistotu si to vypal na nějaké DVD RW a zkontroluj si to.
Díky zatím jedinej program v čem jsem to uložil jako mpeg, ale ted mám problém s posunutým zvukem
tak si nieco robil spatne.. PAL/fps...
Ten zvuk se Ti rozbíhá ve Womble, nebo už to máš vypálené na placce.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.