Zobrazit plnou verzi : DVD+RW Verbatim
Kupoval jsem tyto média v krabičkách a v pohodě. Pak jsem koupil ty samý na spindlu (stejnej adip, stejná země původu) a nejede mi ani jedno. Před vypalováním to vyhodí hlášku Ilegal medium a pak se objeví "vypalování se nezdařilo" Co to sakra znamená? Stalo se to už někomu? Mám Teac W50D. Aktualizoval jsem i FW na 1.07 (poslední) a stejně to nejede.
Výpalku mám stejnou a Verbatimy +RW pálí, ovšem starší, žeby nová blbá várka? Nestraš, Verbatimům celkem věřím!
Já mám u DVD+RW 4x Verbatim uveden kód MKM A02 a Pioneer 106 na ně pálí v pohodě (samozřejmě pouze 2,4x).
Mě taky...
Možná není blbá, ale nerozumí si s nynějšími palírnami (některými)...
Na zkoušení používám Memorexy +RW, ale už jsem 2 vyhodil.
Takže jsem ty Verbatimky zkoušel pálet i na Pioneer 108. Pořád nejedou. Při 4x to spadne a při 2,4x se to sice vypálí, ale je tam hodně chyb. Data nejdou ani zkopírovat. Taky jsem ty média zkoušel na Teac, Asus a LG. Nikde nejedou. Asi špatná várka. Zkusím je reklamovat, jak se k tomu postaví.
Traxdata4x a Imation4x, jediné dobré DVD+RW media. Verbatim :-k
Mám Teac DW 58 G a s Verbatim som bol spokojný.Ale už nie som. Čím novšie médeiá,tým vačšie problémy.Kupoval som po jednom v krabičkách a bol som spokojný.Takže som si povedal,že ich kúpim viac a je problém s ich kvalitou.
teď jsem dostal k ježíškovi DVDRW Verbatim 4x (MKM A02) v krabičce a no problémo,
jinak mám doma ještě DVDRW 4x TDK - taky v pohodě a DVDRW+2.4 HP (Ricoh) a jedou všechny
Chlkapci mi tu doniesli aj z TEACa co nevedel ani naformatovat DVD+RW od Verbatim, ja to viem z LG, ale naco pouzivat smejdy, ked su tu lacnejsie a kvalitnejsie media ako Verbatim ???
s tou neschopností naformátovat DVDRW+ médium jsem se setkal v souvislosti, že se na DVDRW+ médium něco pálilo v Pinnacle Instant DVD Copy a poté médium nejelo a vypalovačka, co ho pálila si sním nevěděla rady, ale stačilo to dát do DVDRW mechaniky od jiného výrobce a médium šlo naformátovat.
jinak až na tuhle událost jsem v životě DVDRW+ médium neformátoval
To ani ja, DVD+RW sa nemusi formatovat, ale hold ak na ne nechce vypalovat, bohuzial musis a LG to dokaze, pretoze ten TEAC to jednoducho nezvladol... Zaujmave na tych Verbatim je, ze aj novu mi to nezobralo, musel som ju zformatovat predtym :-k u Traxdata a Imation sa mi nic take nestalo a to DVD+RW pouzivam najviac (a tesim sa na 8x, lebo napalujem na ne z disku a za 8minut to bude paradicka s mojou LG4163 9-) )
Nevím jak je na tom Imation teď, ale já měl s nima dost velký problémy. Dlužno dodat, že to byli DVD-R. Pálel jsem na ně asi před 4 roky. To tenkrát stáli 140 kč kus. Nic jinýho vlastně nebylo. Jen Princa. Imationy měly chyby hned po vypálení. Pamatuji si, že se jich dost reklamovalo a byli s tím problémy. Princa šli v pohodě. Hodně jich už dnes ale taky nejede. Sem tam zavolá nějakej zákazník, že mu to DVD přestalo fungovat. Jinak já mám z tý doby na Princách pouze MP3 a složky co jsou na samém konci média už taky nejdou otevřít. Dříve určitě šli.
Joj boze, kazdy si tu vravite svoju pravdu, toto nema dalej zmysel :((
Joj boze, kazdy si tu vravite svoju pravdu, toto nema dalej zmysel :((
Ale jdi...Pravda je přece jen jedna. Tak se nediv, že každý má tu svou.
Ale jdi...Pravda je přece jen jedna. Tak se nediv, že každý má tu svou.
Kokotina, ked porovnavas DVD+RW, tak na jaku rit spominas DVD-R ??? :-? :-k Navyse tento thread si zalozil ty a prave o DVD+RW \/ :(( Tak sa toho drz a vrav ku teme, alebo zaloz novy o DVD-R Imation !!!
:-E Já myslel, že je to placka jako placka,..nebo ne? 9-) :-E :-E :-E
No u Verbatimu to aj plati :-E :-E :-E
Verbatim rulez!
Co to znamena??? To je to o com pise Krtek, ze mu nejdu ani DVD+RW a pisal aj, ze ma problemy s DVD-R ??? Ano??? :-E
Verbatim rulez!
Co to znamena??? To je to o com pise Krtek, ze mu nejdu ani DVD+RW a pisal aj, ze ma problemy s DVD-R ??? Ano??? :-E
Ale on psal, že má problémy s Imation DVD-R, ne s Verbatim.
Mě chodí! Ovšem uznávám, že si dnes nevybereš!
Sorry Ladinku, omyl, ale aj tak je to jedno, DVD-R Imation som nikdy nemal a ani nemusim :-D
No mě je to taky jedno, zatím mi chodí všechno, i Imation. :BB:
Mě je to taky jedno. Nalezl jsem i jiné užitečné využití nečitelných médií..
JJ, ty toho musis mat :-E
Já mám u DVD+RW 4x Verbatim uveden kód MKM A02 a Pioneer 106 na ně pálí v pohodě (samozřejmě pouze 2,4x).
Prozraď mi , jak jsi mohl připustit něco tak strašného, že jsi se stal majitelem DVD+RW ? Nějak mi tam u tebe nesedí to známénko + . Nepřepsal si se náhodou ? Vycházím z toho, že jsi několikrát po sobě zdůraznil, že ti tento paformát nesmí přes práh...Je ale fakt, že v té době jsi tvrdil i to, že dvouvrstvý zápis je z oblasti sci-fi ...
:-E :-E :-E :-E :-E
Aaaaaa.. dostal si ho :-D
Nedostal... Pitomec už nazouvá brusle a předvede svou oblíbenou piruetu na jejíž konci bude všem jasno že on (přinejmenším od jisté doby) kupoval +paformát a totéž bude i s DL zgarbem :-E :BB: . /čerpáno z nedávné minulosti tzv.Multidisc aféry :-D /
Nedostal... Pitomec už nazouvá brusle a předvede svou oblíbenou piruetu na jejíž konci bude všem jasno že on (přinejmenším od jisté doby) kupoval +paformát a totéž bude i s DL zgarbem :-E :BB: . /čerpáno z nedávné minulosti tzv.Multidisc aféry :-D /
Tak u toho , jak má bude Pitomec dělat piruety na bruslích bych chtěl opravdu být... :-E :-E Škoda , že to bylo myšleno pouze virtuálně... :-D
Poraďte někdo spolehlivý DVD RW média (+ -) který mi bez problému pojedou na Pioneeru 108.
Traxdata4x a Imation4x DVD+RW (uz som to pisal najmenej 2x) :((
Poraďte někdo spolehlivý DVD RW média (+ -) který mi bez problému pojedou na Pioneeru 108.
http://82.142.72.98/StoreCSVS/ProductDetails.aspx?productID=8998
http://82.142.72.98/StoreCSVS/ProductDetails.aspx?productID=3714
A co třeba béčkový Xidex? výrobce panasonic... :-?
http://82.142.72.98/StoreCSVS/ProductDetails.aspx?productID=8998
Ty minuska jsem ještě neměl, ale zkusím. Doufám že pojedou, protože jsou dost drahý nato, abych je vyhodil.
A potom nam sem napis problemy :-E
Žádný nebudou, protože s tou stejnou palírnou je používám taky a pohoda :-) Za to DVD-RW Imation je tak neuvěřitelná sračka, že sem byl rád, když sem se jich zbavil... :-k
A potom nam sem napis problemy :-E
Neboj. Když už tam budu, tak vezmu na zkoušku i ty Imationy.
Žádný nebudou, protože s tou stejnou palírnou je používám taky a pohoda :-) Za to DVD-RW Imation je tak neuvěřitelná sračka, že sem byl rád, když sem se jich zbavil... :-k
Tie som nikdy neskusal, ani ziadne ine, palim vyhradne DVD+RW
To ti gratuluju, ale já to tam nepsal proto, že je Imation tvůj favorit, ale pouze jako osobní zkušenost :-)
Imation nie je moj favorit, ale na DVD+RW ma nesklamal, kdesto Verbatim ano, preto doporucujem radsej Imation. A nie len s LG, ked zase budes chciet dobiedzat :-D
Imation nie je moj favorit, ale na DVD+RW ma nesklamal, kdesto Verbatim ano, preto doporucujem radsej Imation. A nie len s LG, ked zase budes chciet dobiedzat :-D
Zkusím je. Pitomec mi ale dával odkaz na -RW. A já měl problémy z +RW, a to jen s těma na spindlu.
Ale ty si mal problem s DVD+RW Verbatim !!!! Jezisiskristeeeee :((
Ale ty si mal problem s DVD+RW Verbatim !!!! Jezisiskristeeeee :((
Děláš v tom pěknej bordel Staymane 9-) A navíc mě nutíš abych v 1. v noci přemýšlel, což od Tebe není fér. Dopiju pivo a jdu spat. Ráno je moudřejší večera, nebo jak se to píše. :BB: :-E
Ja v tom robim bordel???? :-? Sak ty uz ani nevies precitat aku tacku to mas pod tym pivom :-E :-E :-E :-E :-E :-E
A co říkáte na tyhle média:
FUJIFILM DVD-R 8x (Adip Tayo Yuden TYG02) Testy Kprobe a CDspeed vynikající. Média jsou krásně zaoblená a bezvadně slepená. Dnes mi je přinesl jeden zákazník.
http://sweb.cz/videoprofi/fuji.jpg
Krtek: Ty jsi opravdu TESTER DVD médií :BB:
Krtek: Ty jsi opravdu TESTER DVD médií :BB:
Poslal jsem Ti vánoční dárek. Přišlo? Nepřišlo? Možná ještě přijde.
To víš že přišlo!!! moc díky a pak se koukni na web- mám tam něco new... :BB: :BB: :BB:
FUJIFILM DVD-R 8x (Adip Tayo Yuden TYG02) Testy Kprobe a CDspeed vynikající. Média jsou krásně zaoblená a bezvadně slepená. Dnes mi je přinesl jeden zákazník.
Ty si nedáš pokoj... :-(((
Pitomec: aspoň je nějaká sranda ne? :-E :-R
Ty si nedáš pokoj... :-(((
Já je dostal, abych na ně vypálel nějaký věci. Osobně jsem je nekupoval, a ani jsem je nikde neviděl. Jeví se mi ale velice dobře a ty Tayo Yuden z Emgetonu používám téměř vždy pro zákazníky. Zatím nejlepší co jsem měl.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.