Zobrazit plnou verzi : Pinnacle-zeslabení hlasitosti
Zdravím všechny.Od začátku používám Pinnacle studio,vím,že má spoustu neduhů,ale tak nějak jsem si zvykl.Teď jsem koupil Studio 12 a zase problémy.Může mi někdo poradit jak mám zeslabit hlasitost hudby na pozadí přímo ve stopě.Vždy jsem to dělal tak,že jsem myší vytvořil body a potom tahem zaslabil a zesílil podle potřeby.Bohužel přesto ,že body vytvořím čáru hlasitosti ztáhnu do ztracena , Studio si vesele hraje naplno,tak nevím co s tím a na EXACu jsou až v pondělí.Může mi někdo poradit?
Zkus si zaktualizovat verzi PS 12. Možná, že Ti to pomůže s problémem http://www.exac.cz/index.php?str=podpora.php&str2=akt_main.php&str4=aktualizace.php
Musíš si v nástrojích otevřít změnu hlasitosti a pak už to jde za pomocí myši na ose vytvořením bodů, nebo tím mixem, co se otevře.
http://web.iol.cz/B-A/PZ.JPG
Mám poslední aktualizaci na verzi 12.1.
Jinak,když otevřu ovládání hlasitosti,jsou tam 4 šíbry,mám hudbu v poslední stopě (šíbr s houslovým klíčem)a zkoušel jsem i ten prostřední,je to celkem jedno.Takže když na čas.ose vytvořím ve stopě zvuku manipulační body,potom myší nastavím zeslabení a dále zesílení a dám play ,při otevřeném okně regulace hlasitosti,tak vidím jak šíbr sjede dolů a potom zase vyjede nahoru,přesně podle man.bodů.Potud vše OK,ale hlasitost se nezmění.Ten poslední šíbr se ani nehne,tak nevím ,jak mám přidávat komentář,když mi do ucha řve nezměněná hlasitost hudby na pozadí.Ve ST 9 to krásně bez problémů fungovalo,takže to zase ,,vylepšili" je to k vzteku.
To není možný. Pokud šavle sjede dolu, tak se musí změnit i hlasitost. Každá zvuková stopa má svojí vlastní hlasitost.
Vypni si zvuk u všech stop a nech jenom tu co chceš upravit. Když to pustíš, tak ti bude blikat sloupec vybuzení vedle té šavle, co je aktivní. Při každým pohybu šavlí /potenciometru/ se automaticky vytvoří značka a musí se měnit i síla zvuku.
Hlavně si na tu upravovanou zvukovou stopu musíš kliknout, aby byla aktivní.
Věř mi,taky jsem z toho jelen.A jako perličku-zkusil jsem nový projekt,natahal tam pár fotek co používám v původním projektu,dal hudbu na pozadí a nahrál komentář a samozřejmě ho zeslabil-funguje.Pak jsem tam přidal muziku,zaslabil a zesílil a ZASE NIC jede to pořád naplno,ten komentář funguje jak má.Zítra napíšu do EXACu , uvidím,co mi řeknou,jinak budu dál laborovat stylem pokus-omyl.
Musím počkat,včera na mne neměli čas.Snad dnes.
Tak,a je to,
z Exacu jsem dostal všeobecnou odpověď a náznak aktualizace ovladačů.Nainstaloval jsem nejnovější ovladače a dělalo to pořád.
Tak jsem provedl tyto kroky:
1.Odinstaloval jsem Studio,dále jsem použil utilitku REGDELETE ,Dále jsem vyčistil disk,registry a vše co mi
umožnil program CC-cleaner
2. Defragmentoval jsem disk a potom nainstaloval znovu Studio 12 (Plus) , dále jsem nainstaloval Path (poslední).
3.Vytvořil jse nový projekt a zatím to všechno chodí (komentáře i hudba na pozadí)tak,jak by mělo-uvidíme co bude dál.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.