Zobrazit plnou verzi : Neznáte někdo kartu s.čip conexant878A a tv LG TPI 8PSB02P
Mám kartu conexant 878A 25878-13 E180320.1 PCB95109
a tv čip je LG TPI 8PSB02P 201D1103 PV 544 752.
Bohužel se mi tato karta dostala do ruky bez všech dokladů a nikde nemůžu zjistit jejího výrobce ani ovladače je stará asi 2roky.
Když ji rozběhnu v programu ATV2000 funguje výborně, ale nedostanu z ní zvuk. Nevíte nekdo jak na ní?
Zřejmě máme stejnou kartu. To číslo za TPI8PSB je trochu jiné, ale skoro určitě je to LUCKY STAR TV WORLD CONFERENCE CAPTURE (za přesné pořadí slov v názvu neručím-nemám u sebe krabici). Já ji koupil do poče klukům, že vysupluju druhou TV. Nakonec mládenci posílili techniku přešli na XP a je to v troubě. Sami to už nerozeběhli a já při minimu času asi na tři pokusy taky ne. Instal CD na system 95/98 mám a můžu poskytnout, na XP jsem se snažil něco stahnout ale asi jsem netrefil. Nic se nechytlo.
Na tyhle stránky jsem se dostal náhodou poprvé, takže jsem se hbitě registroval a oslovuji všechny věci znalé příznivce TV v PC, zda někdo nemá zkušenost s výše uvedenou a XP. Díky.
Elektricman
12-09-2005, 19:17
Taky sem se dostal k téhle kartě .. jen to není E180320 ale E250014.. no to je fuk..
Prostě taky nemám dokumentaci ani drivery.. takže bych potřebova drivery a software.. (tipuju že bude fungovat ATV2000 :-) ) ..
zkoušeli jste ovladače pro TV čip BT8x8 od Uskova? jsou, pokud se nemýlím, i zde na freaku v downloadu.
Zřejmě máme stejnou kartu. To číslo za TPI8PSB je trochu jiné, ale skoro určitě je to LUCKY STAR TV WORLD CONFERENCE CAPTURE (za přesné pořadí slov v názvu neručím-nemám u sebe krabici). Já ji koupil do poče klukům, že vysupluju druhou TV. Nakonec mládenci posílili techniku přešli na XP a je to v troubě. Sami to už nerozeběhli a já při minimu času asi na tři pokusy taky ne. Instal CD na system 95/98 mám a můžu poskytnout, na XP jsem se snažil něco stahnout ale asi jsem netrefil. Nic se nechytlo.
Na tyhle stránky jsem se dostal náhodou poprvé, takže jsem se hbitě registroval a oslovuji všechny věci znalé příznivce TV v PC, zda někdo nemá zkušenost s výše uvedenou a XP. Díky.
Skuste pouzit tieto WDM ovladace (karta je spomenuta v podpore)
http://www.fgeng.com/drivers.htm
Mám kartu conexant 878A 25878-13 E180320.1 PCB95109
a tv čip je LG TPI 8PSB02P 201D1103 PV 544 752.
Bohužel se mi tato karta dostala do ruky bez všech dokladů a nikde nemůžu zjistit jejího výrobce ani ovladače je stará asi 2roky.
Když ji rozběhnu v programu ATV2000 funguje výborně, ale nedostanu z ní zvuk. Nevíte nekdo jak na ní?
Skusil by som utilitu UnknownDevice (na detekciu karty). Ovladace sa budu lahsie hladat...
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=3699
hmm .. pokial by malo ist len o suplovanie dalsej telky, tak by mohol vystacit Dscaler bez akychkolvek inych ovladacov ci uz originalnych alebo nie .. podporu bt8x8 uz ma niekolko rokov interne .. akurat mozno chvilku potrva pokial sa trafi spravny tuner .. teda pokial karta nebude mat nejake HW konflikty no pokial sa zmenil len OS a HW ostal stary (na ktorom to fungovalo s W98) tak by to nemal byt problem ..
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.