Zobrazit plnou verzi : Panák DS60 a širokoúhlá předsádka.
soko.ban
06-12-2004, 09:13
Nemáte někdo zkušenost s Panasonicem NV-DS 60 a širokou předsádkou? Kameru mám, předsádku chci koupit. Original Panasonic stoji ale 4495,- podle ofiko webu http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=BAEA_835&pohled=vyrobky. To semi zda celkem dost. Existuje nejakej ekvivalent od tretich vyrobcu? Zkousel jsem stranky Hama, ale prase aby se v nich vyznalo. Jejich webdesignera bych nekam zavrel o vode a chlebu :(( .
soko.ban
09-12-2004, 08:58
No tak mi doporucili Kenko, ale ty delaj jen 37mm takze se musi pozuit mezikrouzek. Jsou 0,5x (orig Panak je jen 0,7x) nebude to deformovany?
To nikdo opravdu nemate doma Panaka s prom 27mm s predsadkou?
Určitě to bude deformovaný, s tím při faktoru 0.5x nic nenaděláš. Faktor 0.7x je na samotné hranici a i tak je u prvoplánových svislic znatelný soudek.
soko.ban
10-12-2004, 06:25
Ok, diky za info...
jeste se zkusim pozeptat na tu Hamu, ale asi holt vysolim čtyřku a pudu do toho originalu...
Na předsádku se neptej, ale vezmi kamču a musíš jí vyzkoušet! Abys potom doma neplakal nad černými rohy, nebo neostrostí v celém rozsahu trafa a tak podobně. \/
soko.ban
22-12-2004, 08:18
Tak uz ji mam doma... kdyby nekdo chtel info tak po vanocich zodpovim... zatim jsem to moc netestoval, ale na prvni pohled je vsechno OK...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.