Zobrazit plnou verzi : Sony Vegas - Kvalita Titulkov
NELNARIJA
22-10-2008, 19:24
Po renderovani videa s titulkami sa mi ich kvalita zda omnoho horsia ako v nahladovom okne. Skusala som vsetky mozne rendery do avi, mpegu, quicktimu, menila som nastavenia, no bez uspechu. Vyrenderovane titulky stale nie su ostre. Pouzivam Sony Vegas Pro 8,1.
PS: uz ma ide porazit, poradte pls.
V properties si nastav kvalitu na best a deinterlaci na Blend fields
NELNARIJA
22-10-2008, 21:37
Tak som to tiez skusala. Nist. Stale je to neostre.
Deinterlacia na to nema vplyv..
Nela, skus si skontrolovat aky je rozmer (frame size) u tych titulkoch a takisto ci nerobis nejaky crop a tak..
NELNARIJA
23-10-2008, 08:45
Velkost titulkov je vsade default, crop pri nich samozrejme nepouzivam. Mam vsak pocit ze sa jedna o vsetky obrazce ktore su vo frame, nielen pismo, aj ked samozrejme u pisma je to najviac ocividne, kedze musi byt jasne citatelne - a nie je! Nechapem ako je mozne ze v nahlade je to vsetko ostre, no po renderingu ked si to dam do video tracku a porovnam kvalitu je to dost rozdiel. Niekde musi byt zadrhel, no netusim kde. Uz som skusala vsetky mozne kombinacie properties...nist. Ale dik za rady, este nieco skuste...
Mam vsak pocit ze sa jedna o vsetky obrazce ktore su vo frame, nielen pismo,...
Totok este nejak upresni, posli screeshot,alebo cokolvek.
NELNARIJA
23-10-2008, 10:36
Skusala som to aj dat na DVDcko, vyzera to otrasne. Je tam zvlastny efekt, akoby sa clovek pozeral ponad ohen, ten obraz cely plapola.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.