PDA

Zobrazit plnou verzi : Jakou predvolbu pro render 25p z Magic Bullet

Spit_MkI
12-10-2008, 22:10
Zdravim, prohnal jsem film pres Magic Bullet v After effects, aby mi z prevedl material z pulsnimku na 25p, jenze mi pak doslo, ze vlastne nevim, jako co to exportovat.

Vstupni data jsou DV PAL, to znamena, ze mi prislo jako logicke pouzit vytup taktez DV, jenze, kdyz pouzivam deartifacting k odstraneni chyb vzniklych DV kompresi, tak je celkem pravdepodobne ze by se to tim znovu zaprasilo. Totez mne mate u output module, kde se nabizi (mezi jinymi) DV PAL, jenze kdyz jsem to cele delal, aby se z toho stal progresivni material, tak mi to prijde take kapku kontraproduktivni. Nebo ty predvolby spatne chapu, protoze v hlavicce nastaveni Magic Bullet pise, ze upravi PAL, aby vypadal jako 25p film na PAL prehravacich.

Nabizi se predvolba Best settings u renderu a lossless u output module, ovsem tim vytvorim giganticke soubory a uz vubec nevim, co s tim pak udela premiera, kdyz to do ni nactu zpatky k dodelani poslednich veci a naslednemu exportu na DV kazetu, na ktere to mam hotove dodat.

Takze kazda zkusenost s Magic Bullet, respektive Magic Bullet Suite se hodi :) diky za rady

stayman
13-10-2008, 06:00
Nerobim 25p...