Zobrazit plnou verzi : Vegas a fotky - pomer stran
Zdravim, nevite jestli jde ve Vegasu 8 nastavit, kdyz vlozim treba 900 fotek, tak se mi prolinaji,ale pouzivam rozliseni videa Wide screen, to znamena, ze kdyz tam je fotka ve formatu 4:3 tak mam na stranach cerne pruhy, chtel bych aby se mi vsechny vlozene fotky vyplnili obraz widescreenu bez deformace. Lze to?
Ale ti ich oreze (hore a dole). Nevadi? Musis im nastavit Match Output Aspect, teda toto urobis v Pan/Crope na prvej fotke, potom pravou mysou a COPY a potom si oznacis vsetky (CTRL+A, alebo Select to End) a zase pravym tlacidlom mysi na tie ostatne zadas PasteEventAttrib.. Alebo este jednoduchsie upravis si rozmer v trackmotione..
Ano takto jsem to potreboval. Diky moc!
když jsme u těch fotek , jak udělat přiblížení a pojezd po fotce ?
appalacio
14-10-2008, 09:38
Zdravim, nevite jestli jde ve Vegasu 8 nastavit, kdyz vlozim treba 900 fotek, tak se mi prolinaji,ale pouzivam rozliseni videa Wide screen, to znamena, ze kdyz tam je fotka ve formatu 4:3 tak mam na stranach cerne pruhy, chtel bych aby se mi vsechny vlozene fotky vyplnili obraz widescreenu bez deformace. Lze to?
ty děláš 900fotek (slideshow) ve Vegasu? Jak dlouho ti to proboha trvá, než to odladíš?
mrkni spíš na tohle - Proshow Producer - ....elegantní, rychlé, s fotkami vše co si dokážeš představit (zoom, pohyb, barvy, otáčení, titulky, hudba, prolínačky atd) a když to vyexportuješ jako video do Vegasu, tak tam můžeš doladit i přesný zvuk atd.
P.S. ale jinak zvukovou stopu titulky atd. ten program umí též, a dá se sehnat CZ
P.S.S. 900fotek bez nějakého extra párání se s tím, při použití automatiky na prolínačky a pohyb po fotkách plus nějaký zvuk, za 15min i s renderinkem... výsledek luxusní..o proti ve Vegasu (Ač ho používám taky skoro na vše, to máš tak na několik dnů .-)
s pluginom UltimateS to ma vo Vegas za par sekund aj s tymi 900 fotkami B-)
Njalepsi soft co som mal pribaleny ku grafickej karte na taketo "automaticke" upravy je Muvee autoProducer, uplna spicka pani.
http://www.muvee.com/en/products/
a teraz aj pre HDV
http://www.muvee.com/en/products/reveal/
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.