PDA

Zobrazit plnou verzi : Nenačteni videa do Vegas

ppdf
04-10-2008, 09:34
Ahojte, potreboval bych poradit. Mam video s temito parametry
Video
Codec CC4 YUY2
Image Size 384x288
Aspect Ratio 1:1
Frame Rate 25
Audio
Codec PCM
Channels Stereo
Bitrate 176400 Bps/1411 kbps
Variable Bitrate NO
Frequency 44100 Hz

Vegas mi načte pouze Audio stopu , poradte mi nekdo co s tim mam udelat abych to nacet
Diky

Foolproof
04-10-2008, 10:27
4CC bych řekl, že tam patří a ne CC4.

Je to raw video, jsou 3 cesty, jak se pokusit otevřít ve Vegasu

Pro obě by mělo být nainstalováno Indeo 4.1 a zadefinovat v system.ini

vidc.YUY2=ir41_32.ax

1. Nyní to zkusit napřímo
2. Nainstalovat VFAPI, VFAPIReaderCodec,( to jsou věci z dílny tmpeg)
Soubor se překonvertuje do VFAPI.avi (pozor, bez zvuku) a Vegas s readerem vzorně spolupracuje.
3. Nainstalovat AviSynth,Otevřít třeba ve VirtualDubMod, pomocí DirectShowsource, tím se uloží skript jako *.avs. Potom souborek avs2avi a pak Vegas.

ppdf
04-10-2008, 12:05
jj 4cc
Jsem uplnej laik muzes mi to popsat detailneji krok po kroku a kde vezmu ten SW.
Nejak jsem to nepochopil a nejde mi to. Diky moc za trpelivost.

Foolproof
04-10-2008, 12:10
Sorry, akorát bych za tebe googloval nebo to vyhledával ve svých archivech, abych to někam uploadl.

peco
04-10-2008, 13:08
ppdf:
skus na videohelp.com, tam by si mal najst vsjo potrebne. Jednoducho nainstalis to indeo a potom VFAPIREADER codec a VFAPIConverter (malo by to byt v jednom baliku), z toho tvojho videa vytvorit avs skript jerdnoducho v textaku napises
directshowsource("d:\mojevideo.avi") a ulozis to s koncovkou avs. Toto avs prekonvertovat cez VFAPI convertor do avi a to uz Vegas nacita. Je to bez audia, ale ked povodne avi nacitas do Vegas, audio tam mas(aspon si to pisal).

Alebo ak sa ti podari povodne video nacitat do VirtualDubMod, tak to exportuj ako framesrver s koncovkou vdr, to vdr prekonvertuj vo VFAPI convertore na avi a to avi uz vo Vegas nacitas. Ide to 2x cez framesrver, takze pokial v tom VDM nebudes nastavovat compresiu, malo by to byt bez straty kvality.

peco
04-10-2008, 13:12
este ma napada, ze ak v konvertore nepojde skonvertovat vdr na avi, treba vypnut aviproxy a doinstalovat kniznicu ReadAVS (http://www.dvdrhelp.com/readavs-vdr.zip)

ppdf
04-10-2008, 14:44
Diky vsem.
Nakonec jsem to znovu nahrál přes VirtualDub a je vše ok.
Jeste jednou diky