PDA

Zobrazit plnou verzi : Floppy DTV DVB-S2 PC karta

jirka.va
29-09-2008, 19:04
Předmětem nabídky je : Floppy DTV DVB-S2 PC karta+dekódovací modul

Cena : Dohodou-nabídněte
Stav : NOVÁ -prakticky nejetá,záruka
Stáří a záruka : 4 měsíce

Místo výskytu nabízejícího : Brno
Možné způsoby dodání : Dohoda
Důvod prodeje : Nevyhovuje mým požadavkům
Stránka s informacemi o produktu : www.digital-everywhere.com

Další komentář : Prodám špičkovou satelitní PC kartu DVB-S2 Floppy DTV včetně k ní určeného a odladěného
cryptovacího modulu od firmy DIGITAL everywhere ( http://www.digital-everywhere.com).Karta plně
podporuje MPG4 x264 ,emulaci,multimediální rozhraní Win.MCE 2005,Vista Home
Premium,HDTV,bez problémů Czech Link.Karta,včetně modulu je koupena přímo od rakouského výrobce v květnu
2008 za cenu 240 EUR.Doklad,záruka,ovladače,komplet balení jak můžete koupit na stránkách výrobce.Kartu jsem chtěl
použít pro HTPC do objektu který pronajímám,ale mám obavu o náchylnost systému vůči zásahům
neznalých osob.Raději to vyřeším kvalitním satelitním přijímačem s podporou HDTV vysílání-to je
důvod prodeje,i když jsem odladění věnoval hodně času.Z vlastní zkušenosti mohu sdělit,že
lepší karta asi není.Je prakticky nejetá (max.5 hod.provozu),k testům jsem se dostal až nyní.Případné dotazy odpovím.Cenu nabídněte.Sledujte http://www.aukro.cz nick vaclavikjiri tel.608/742 942

Foolproof
29-09-2008, 20:18
Jeepa za korunu teda vidím, ale kartu na tom Aukru ne.

Jede na tom nějaký player s MD API ? Když tak dej odkaz na podporu, možná..........podle dražby.

CI je PCI, extra slot nebo stejný nebo na drát, aby šel dát dopředu.jeho typ ?

Linky jsou slepé, oprav si to.

jirka.va
03-10-2008, 08:35
Ahoj,díky za upozornění.Už je to OK.CI slot je přímo na kartě,na fotce je to zřetelné,karta se připojuje přes FireWire konektor,do PCI slotu se jen zasune aby držela,není tam propojení.J.

Charliek
04-02-2009, 12:45
Ještě máš tu kartu na prodej nebo už je pryč???

Charliek
04-02-2009, 12:49
Aha už je prodaná:-(((