PDA

Zobrazit plnou verzi : Vyexportované video se sekne-Pinnacle 12

jkmaxfli
13-09-2008, 07:42
Ahojky,pomůže mi někdo s tímto problémem?
Při exportu videa v pinnaclu 12 ultimate ať exportuju v jakémkoliv formátu na HDD,tak se konec videa sekne a stojí,zvuk doběhne do konce a je to.jako vstup používám H.264 720 50p a pro výstup volím ať chci co chci(všechny druhy formátů vyzkoušeny),tak ve výsledku se to prostě neustále v konci hotového videa sekne,poradíte v čem by mohl být problém?Díky moc.

appalacio
13-09-2008, 08:05
Ahojky,pomůže mi někdo s tímto problémem?
Při exportu videa v pinnaclu 12 ultimate ať exportuju v jakémkoliv formátu na HDD,tak se konec videa sekne a stojí,zvuk doběhne do konce a je to.jako vstup používám H.264 720 50p a pro výstup volím ať chci co chci(všechny druhy formátů vyzkoušeny),tak ve výsledku se to prostě neustále v konci hotového videa sekne,poradíte v čem by mohl být problém?Díky moc.

já bych si tipnul na software .-), zkus jiný program a vyexportuj podobné video... pokud to jede, je to Pinnacle...pokud to nejde, tak je to PC, respk. cokoliv v něm .-)

jkmaxfli
13-09-2008, 08:17
v jiných podobných softwarech se to neděje jen v tom pinnaclu 12,nejhorší je na tom to,že jsem celou věčnost dělal s pinnaclem 9 a jsem na to zvyklí no a koupil jsem pinnacle 12 a nemůžu to jentak nepoužívat...

jkmaxfli
13-09-2008, 15:26
....tak jsem se seknul,ano děje se to v jakémkoliv jiném movie editoru(ulead,adobe,vegas,pinnacle)
nevíte co to může být,

stayman
14-09-2008, 02:11
to je nejaka blbost s playerom..

jkmaxfli
14-09-2008, 19:09
...tak jsem musel povolat mladšího bráchu a ten mi pomohl s mím problémem,kamera natáčí a ukládá si zvlášť video a zvlášť zvukovou stopu(AAC)stereo a to dělá problém při exportu ze střihových programů,musel jsem originál záznam překonvertovat do divX a tím pádem se zvuk v MP3 sloučil s videem do jednoho a to bez ztráty kvality,nyní vše běhá v pohodě jak má.Mějte se.

ai
14-09-2008, 22:17
... a hele , v jinym vlakne tu nekdo krouzil ocima pri me DivX zmince ....

.... proste normalni user ma h264 kameru , natoci a rodine priteli to ukaze na CD, DVD , USB Flashi v cem ? Pochybuju, ze dela DVD video, to by si nemusel HD kupovat v prve rade, ... ...ty kamery tu jsou uz 2 roky a softy se smart rendering tu nejsou, je to celkem solidni chytak ...... prevod do DivX je bez ztraty kvality, no to asi ne....... jinak normalni user urcite neprevadi video do uncompressed ...celkem by me to zajimalo ty prakticke konce ....

stayman
15-09-2008, 07:57
...tak jsem musel povolat mladšího bráchu a ten mi pomohl s mím problémem,kamera natáčí a ukládá si zvlášť video a zvlášť zvukovou stopu(AAC)stereo a to dělá problém při exportu ze střihových programů,musel jsem originál záznam překonvertovat do divX a tím pádem se zvuk v MP3 sloučil s videem do jednoho a to bez ztráty kvality,nyní vše běhá v pohodě jak má.Mějte se.

To je zase nejaka blbost.