Zobrazit plnou verzi : ATi VCR > AVI, MPG
Vie mi niekto pomoct z prvodom VCR do MPG, AVI , cohokolvek dalej editovatelne ? Mam nainstalovany codec VRR1, VCR2 ktory je v downloads.
dakujem,
Zofre
To si nahraval doň - aký vcr2 alebo ati vcr ?
alebo to máš z cudzieho zdroja
Vie mi niekto pomoct z prvodom VCR do MPG, AVI , cohokolvek dalej editovatelne ? Mam nainstalovany codec VRR1, VCR2 ktory je v downloads.
dakujem,
ZofrePokud používáš MMC od ATI tak to naní žádný problém. záznam natáhneš do "Library" a klepnutím na pravé tlačítko myši na snímku vybereš, do čeho chceš uložit.
ale v ničom ho potom nepoužije ,
lebo mmc pri nahrávaní do ATI vcr
ako avi alebo mp2 -vyexportuješ v library do mp2 nemá korektné GOPy
a žiadny mastering ho nechce ,aspoň mne nie .
A kodeky VCR1 a VCR2 mi išli len na starej atine z BT čipom prog.CapTV.
AIW PRO z WDM ovladačmi mi do nich nechce grabovať- teda on ich ani
nevidí ale IU VCR sa zasekne.
Ale avi nahraté do VCR2 som v pohode strihal na premiere len s exportom
bol problem z vystupom do avi.
Totiž to nechcel export robiť do VCR2 .
ale v ničom ho potom nepoužije ..... No, já nevím, ale Vegas s tím problém nemá. U jiných nevím.
Pouzivam najnovsi MMC a AllInWonderPro 9000.
Nemam paru do akeho VCR som to nechtiac nahral. Pravdupovediac, aj ked to v nejakom programe otvorim, programy mi napisu, ze nedokazu spracovat to VCRko. Jedine co chcem je prekonvertovat to do normalneho formatu, ktory ma menej ako 1 GB na 20 min.
Vždyť Ti říkám jak na to:
www.mybox.cz/alf/vcr-mpeg.gif
Majitelé MMC: proč to nenahráváte do MPEG-2, kvalita DVD? To je ATI VCR lepší?
skús čo ti radí ALF
Majitelé MMC: proč to nenahráváte do MPEG-2, kvalita DVD? To je ATI VCR lepší?
Hovorím že je nekompatibilný VOB a masteringové programy ho nechcú
a nemá význam znovu to púšťať cez encoder trebars Tmpenc aby mi
tie hlavy napravil.
To radšej nahrám priamo do avi uncompresed UYVY a potom encode
do mp2. Čo lepšie už nemôže byť ?- takto mi to vychádza v najlepšej kvalite !!!
Zofre tie VCR 1a2 sú ti asi na dve veci lebo nové karty majú nový systém
nazvaný ako ATI VCR je možné pod ním nahrávať AVI VCR alebo MPEG 1,2 VCR hlbšie som sa tomu nevenoval takže ti viac neviem povedať.
Toto píše help
Digital VCR
The Digital VCR provides simple controls and powerful options for capturing video and audio. Use the Digital VCR to capture a clip of full-motion video with audio from your video source and save it as an MPEG Moving Pictures Experts Group. Group under ISO auspices that defines standards for compression/decompression of digital video and audio. file, an AVI Audio-Video Interleaved. Microsoft's specification for the integration of digital motion video under Windows. file, a VCR Proprietary ATI video format file, or a WMF Windows Media™ Format. digital media format for streaming and download-and-play applications on PCs, set-top boxes, and portable devices file on your computer's hard disk. You can play captured files in the File Player. Advanced time-lapse and motion-triggered capture modes are available.
To record full-motion video ...
Click the Record button in the TV control panel. The Digital VCR opens, and starts recording.
When you record, a recording status display shows the number of frames captured and the time remaining on your hard disk.
To change the Digital VCR settings ...
Click the Setup button in the TV control panel, then click the Digital VCR tab to open the Digital VCR settings page
Jano: co je na tom MPEGu nekompaktibilního?(z MMC - DVDq)?
Jano: co je na tom MPEGu nekompaktibilního?(z MMC - DVDq)?
Jano má pravdu. Kodek, který používá ATI v MMC skutečně některé masteringové programy neberou. Mě nešly záznamy spustit v Pinnacle. Ulead Video Studio ani Vegas s tím problémy nemá (aspoň u mě).
Alf: a jak se to projeví? Prostě hláškou na začátku?
No vegas Architect ho berie ale je počahaný.
MY DVD mi zo 4Gb vyhodí že som prelial disk na 6GB.
tu sú hlášky:
http://www.abcdefghijkl.szm.sk/non.gif
Ale aj tak to neni maximum čo sa dá z Atiny vymáčknuť !
Je pravda že ušetríš čas - priamo do mp2 z DC 8
ale z avi si spravím DC - 10.
Jano \/
Alf: a jak se to projeví? Prostě hláškou na začátku?Už si přesně nevzpomínám, ale když jsem chtěl záznam do Pinnacle natáhnout, vyskočila chybová hláška. Bylo to něco ve smyslu "neznámý kodek" (nebo nekompaktibilní ?) a obraz byl černý.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.