PDA

Zobrazit plnou verzi : Je nutný převod NTSC na PAL?

PEAL
30-11-2004, 08:58
Mám asi hloupý dotaz:
Když převádím AVI (DIVx) v NTSC na DVD a můj stolní přehrávač NTSC podporuje, musím to encoderem měnit na PAL s fps25?

stayman
30-11-2004, 09:42
nie

PEAL
30-11-2004, 13:17
StayMan by €RikŁ€

Proč se potom tady stále řeší převod frps různými způsoby, k čemu je ten převod dobrý, když to funguje v obou normách? Dík, pak už toho nechám.

clee
30-11-2004, 14:07
mno to je ruzny, bud nepodpora konkretniho prehravace nebo jinej podobnej problem

Anonymous
30-11-2004, 15:00
StayMan by €RikŁ€

Proč se potom tady stále řeší převod frps různými způsoby, k čemu je ten převod dobrý, když to funguje v obou normách? Dík, pak už toho nechám.

Protože někdo nemá co dělat tak si hraje, převádí se DivX na MPEG-2 atd :-E :-E :-E

stayman
30-11-2004, 20:40
StayMan by €RikŁ€

Tak ako si napisaô to riesim pouze u AVI do Mpeg2,´ked to uz chcem mat na DVD a aj tak to musi enkodovat, tak peco nie ovno do PAL. U DVD to nechavam tak ako je, aj pretoze pre rekompresiu pouzivam transcoder :-D

Tomáš X.
01-12-2004, 08:30
Když má člověk stolní DVD přehrávač, který neumí DivX, tak se mně konverze DivX -> DVD zdá být rozumným počinem, pokud:
a) to nelze sehnat na DVD
b) má smysl to archivovat pro opakovaná pouštění na stolním DVD přehrávači