Zobrazit plnou verzi : MP3 na DVD
kdyz vypalim mp3 na dvd-ram nejede mne to v panasonic S-35, nevite v cem je problem?
v tom DVD, skus pouzit CD :-D
na cd je to normal, to pouzivam uz dlouho. Myslela jsem, ze jdou mp3 dat i na dvd, to nejde? proc je potom v neru nabidka chces vypalit mp3 na dvd? a ja si rekla, ze ANO, tak pro to nefunguje???
Mala si si kupit iny DVDplayer a fungovalo by aj to. :-)
S-35 je takový krám, že neumí mp3 z DVD?
Stay Man: dobra rada. No tak jo, tak mne to nejde, budu palit na cd. A tvoje S-75 to umi?
Nevedel som ze u vas je slovo "kram" definovane podla Mp3 play on DVD :-E
:-E No ne, já předpokládal, že takovou blbost zvládá snad každý přehrávač.
tak kdyz mam tak blbou S-35 tak se zeptam jeste na neco. Na digitalnim fotaku je mozne ke kazde fotce nahrat kratky zvukovy doprovod. digital nemam, proto to nemuzu vyzkouset v praxi a ptam se. Mam tedy fotku a k ni nejkay zvuk, predpokladam, ze fotka je v jpg a v cem je zvuk? A kdyz to vypalim na cd, jak se to bude chovat na S-35, uvidim obrazek i se zvukem?
Nezkoušel jsem to, ale v Neru Reloaded 6.6.0.1 je ikona kde se píše: vytvořit MP3 DVD, nbo druhá ikona, vytvořit WMA DVD.Zkus to a napiš jestli to funguje. 8-)
Chce to vyzkoušet, pokud přehrávač podporuje jpg a mp3 na cd tak jo, jde o to, v čem to audio opravdu je.
Nezkoušel jsem to, ale v Neru Reloaded 6.6.0.1 je ikona kde se píše: vytvořit MP3 DVD, nbo druhá ikona, vytvořit WMA DVD.Zkus to a napiš jestli to funguje. 8-)
ano, v Nero je vytvorit mp3 DVD, to jsem zkusila, ale i bezne vypaleni souboru na dvd a nic nefunguje, nemuze byt zrada v tom, ze je to dvd-ram?
a co vypalit jako obyc ISO?
Nemyslím jako DVD, ale CD, ony to ty starší přehrávače neumí, musím si šťouchnout do StayMana. :-D
Vela playerov to neumi \/ snad len tie co pouzivaju mechaniku klasicku DVD-ROM 9-)
Nemyslím jako DVD, ale CD, ony to ty starší přehrávače neumí, musím si šťouchnout do StayMana. :-D
vypalovat dvd jako cd? no to jsem jeste nezkusila,to jde? zkusim to
vypalit dvd jako cd je nesmysl, aspon nero mne rekne NE NE NE
ano spousta přehrávačů to to neumí ten můj taky podle mě je to moc dat protože dobře 5 min načítá a nakonec to vzdá
omg vypal tam ty mp3 jako DVD-ROM (ISO) a nacte to v pohode, DVD MP3 je zas nakej pseudovymysl aheadu 9-)
Simona: výpalka snad umí i CD ne?
To: Mirekv - vypalovacka umi cd, ale kdyz se prepnu do sekce cd a dam vypalit na dvd, tak se cuka, tvoje ne?
To: Clee - jako DVD-ROM(ISO) jsem to take vypalovala, ala take to nefunguje.
Jeste poznamka, na dvd bylo jen deset pisnicek, nebylo plne.Byla to jen zkouska a stejne ani techto deset pisnicek se nenacetlo.
jeste k tem fotkam a zvuku, konkretne se zajimam o IXUS40 a je tam napsano"Ke snímkům lze také nahrávat zvukové poznámky do délky 60s ve formátu WAVE", to znamena, ze budu mit soubor jpg a k tomu WAVE. A s tim si asi S-35 neporadi, co?
já to s fotkama řeším tak že udělám VCD nebo SVCD či DVD programem od ULEADU
na dvd to chce vypalit minimalne 1GB jinak maj playery potize
Ano DVD- ROM by měl být aspoň 1Gb. Simono, dala jsi vypálit složku, nebo jednotlivé písničky.Promiň, že se tak blbě ptám. :-) Zkus to ještě vypálit na DVD-R.( ne RAM) Možná tam je zakopaný pes.
DVD- ROM by měl být aspoň 1Gb. Simono, dala jsi vypálit složku, nebo jednotlivé písničky.Promiň, že se tak blbě ptám. :-)
ted jsem vypalila asi 3,5 GB a dala jsem vypalovat slozky a v nich jsou soubory, uplne stejne jako kdyz delam cd mp3.
ted jsem vypalila asi 3,5 GB a dala jsem vypalovat slozky a v nich jsou soubory, uplne stejne jako kdyz delam cd mp3.
A co, funguje to?
A co, funguje to?
nefunguje, hlasi to, vlozte jiny typ media
mám KISS dp 450 napálil som dvd ako data kde je asi 30 cd v mp3
a bez problému
Možno keď ho zoberiem mimo domu bude prúser :-)
Ps neskúšali ste s iným BItrate tokom ?
mp3 na DVD placce umí jen některé DVD playery
současné přehrávání jpeg a audia umí též jen některé DVD playery
starší a "značkovější" budou patřit daleko častěji mezi ty co neumí.
Chce to už při koupi se rozhodnout jestli budu přehrávat jen tvrdě normované a specifikované formáty (Audio-CD, Video-CD, DVD-Video atp) nebo si chci hrát a zkoušet vše co jde. Pak to chce spíš nějakého všeuměla který přehraje téměř vše a nějaké překročení nebo nedodržení normy ho nezajímá...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.