PDA

Zobrazit plnou verzi : DVD+polsnimky+DVD

Tean
25-11-2004, 12:38
Mam 2 DVD s rovnakym obsahom (oslava).
Jedno je mrtve (povodne dobra verzia).
Druhe je OK, ale malo prehodene polsnimky (ani neviem, preco som ho nevyhodil).
- potrebujem vytrepat z DVD mpeg(IBA VIDEO), aby som ho mohol prehnat cez ReStream a otocit polsnimky
- je mozne toto vtrepat naspäť na DVD a prevziat DVD menu z toho predchadzajuceho, alebo musim robit nove menu ??
Thanx

Tean
25-11-2004, 18:47
tak som si s pomocu VobEdit rozobral VOB na m2v a AC3. Video uz ma prehodele polsnimky.
Ked to cele vlozim do DVD Architect 2.0b tak mi vypisuje :
720x576 32bit mpeg 1 a zobrazuje ho ako 16:9

Ked pozriem video v inom softe, tak je uplne v poriadku.
Preco mi ho degraduje ??
Projekt mam nastaveny na PAL 720x576.

Tean
25-11-2004, 22:10
Tak si zase odpoviem sam.
Zase ojeb..al Architect. Ked som dal urobit authoring, vypadlo z neho video 4:3 aj ked preview ukazoval 16:9.
Postupne zistujem, ze sa mu vobec neda verit. Uz ma ten preview zoparkrat sklamal.
Takze terazky vypalim na DVD, skontrolujem polsnimky a budem happy :-!!! :-!!! :-!!!

stayman
25-11-2004, 22:26
Co mate stale s tym peviewom, ked si kliknes cez jeho explorer na video, a nastavis autoplay, tak ti ho prehra v takom pomere akom je a podla toho nastav project... inak ak je to video Mpeg2 stream vyhovujuce pre DVD, tak ti na nejaky pomer Architect z vysoka kasle, mozes ich aj kombinovat ako chces (menu 4:3 a video 16:9 trebars).

mirekv
26-11-2004, 07:17
Tean: ono je to s tebou těžký, napíšeš, že DVD je mrtvé a pak z něj taháš data. :-?

Tean
26-11-2004, 07:21
Co mate stale s tym peviewom, ked si kliknes cez jeho explorer na video, a nastavis autoplay, tak ti ho prehra v takom pomere akom je a podla toho nastav project... inak ak je to video Mpeg2 stream vyhovujuce pre DVD, tak ti na nejaky pomer Architect z vysoka kasle, mozes ich aj kombinovat ako chces (menu 4:3 a video 16:9 trebars).
Stayman to som si myslel aj ja. V exploreri, v pracovnej ploche aj v preview stale 16:9. Asi mu sibe, ale celu dobu s nim takto pracoval. Len export bol 4:3 nastastie :-)

Tean
26-11-2004, 07:22
Tean: ono je to s tebou těžký, napíšeš, že DVD je mrtvé a pak z něj taháš data. :-?
Napisal som ze mam 2 DVD (rovnake) z toho jedno je mrtve a druhe s prehodenymi polsnimkami. Ak som to napisal nezrozumitelne tak sorry.