Zobrazit plnou verzi : Plugin na odstránenie zvyslej čiary pri bodovom protisvetle
Nepoznáte nejaký plugin na odstránenie zvyslej čiary. Kameroval som koncert a keď mi zasvietilo svetlo priamo do objektívu, tak sa tam ukázala tá čiara. 9-)
VĎAKA
no nadapada me akorat rucni retuš v nějakym softu frejm po frejmu
A co takhle zkusit nějaký filtr na odstranění loga - prohásíš tu čáru za neprůhledné logo a necháš ji nahradit...? Je to pořád ruční práce ale nemusí to být na každém snímku...
Presne to isté ma napadlo, ale ja by som privítal nejaký plugin, ktorý si to hľadá sám a potom to odstráni ako LOGO 9-)
..v tomto ti pomôže jedine "plugin v hlave" pri snímaní.... Skrátka, vyvarovať sa bodových zdrojov svetla, ak vieš, že ti kamera robí ten shit...
Vďaka za radu, ale ako ju použiť pri kamerovaní koncertu, kde svieti 30 svetiel, ktoré sa hýbu a stále niektoré zasvieti priamo do kamery (keď nie všetky) 9-)
Plugin do jakého SW? Podívej se na http://www.revisionfx.com/rfil.htm jestli by to nepomohlo.
Čau
Jidan
Presne také niečo. Len ja mám problém, že neviem robiť s AFTER EFFECT. Jedine s VIRTUALDUB a VEGAS. Nevieš o niečom takom to týchto PRG. Ja som hľadal na nete, ale nejako sa mi nedarilo.
VĎAKA
No niekto mi tu písal, že to robí každá kamera. Pozrite si OLYMPICKÉ HRY v TV a to SLNKO alebo nejaké SVETLO, ktoré svieti to kamery.
:-I
PS: Ja viem, že tam nemajú kamery do 100.000,- Sk. B-)
|
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.