Zobrazit plnou verzi : sony architect studio 4.5 - AVI to 3xDVD
Ahoj,
muze me prosim nekdo poradit s malim problemem? .) Nikdy se me nestalo ze by video co jsem delal zabiralo vice jak jedno DVD, proto mam nyni problem kdyz me architect nahlasil ze velikost videa je 270% veikosti DVD. Resenim by bylo to rozdelit na 3 dvd coz by me sice nevadilo ale v architectu se me to nepovdlo (video je ve formatu avi). Na editaci pouzivam sony vegas 7.0 a jedine mozne reseni co me napadlo je znovu to renderovat po castech, ale zda se me to prilis slozite a hlavne zdlouhave :-)
Ty si fakt ulet, nevidel som film, co by som nedal na jedno DVD.
Opravdu neviděl?? Já naposledy dělal třeba "Živí a mrtví" (CCCP, 1964) v délce 3 hodiny 9 minut a bylo to na vyplnění 67 % Blu-Ray... :-E Nakonec jsem to s obtížemi narval na Double Layer DVD+R...
StD: sleduji tě už dlouho. Máš asi neskutečnou filmografii. Stíháš to i sledovat? Dotaz si nevykládej nějak zle. Ne že bych neměl čas, ale mě se nechce číst ani program :).
Ja mam aj ponorku (nemecku) asi 4h na jednom DVD bez ujmy...
Jo a kapanek uletel aj s pisanim prispevku do sekcii, modi presunut.
To mas urcite prvadu me se taky stalo poprve ze se to na jedno DVD neveslo (proto me to take zaskocilo), jenze co s tim nadelas. Vyloucil bych moznost az tak vyrazne snizit kvalitu. Co se tyce spatne sekce zato se fakt omlouvam, celkem me pripadl "video" jako vystizny nazev ;-)
270% je velkost v porovnani s DVD5 alebo DVD9?
Ak je to 270% DVD5, tak bez nejakej vacsej ujmy na obraze by sa to malo vliezt na DVD9. Mas 2 moznosti:
1. novy rendering videa s nizsim bitrate
2. v Project properties v DVD Architecte nastavit Target media size napriklad na 12GB, vyrenderovat DVD na disk potom to prehnat cez DVD Shrink
Metoda 1 ... casovo narocne, metoda 2 ... casovo menej narocne ale vysledok zavisi na tom, o kolko to bude treba shrinknut, v pripade nejakych 90% to prakticky nie je poznat.
270% je velikost dvd5, mohl bych to dostat na DVD9 to me nenapadlo (doufam zenebude mit problemy prehravac ale snad ne) :-) dik moc.
Zalezi aku mas dlzku (cas) toho videa, ostatne je debilina sledovat..
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.