PDA

Zobrazit plnou verzi : DVD CyberHome DVD 452 multiregionální přehrávač 1375,00

AleK
23-11-2004, 11:33
máte někdo doma - zkušenosti atd... má to cenu kupovat
chceme to koupit panímámě pod stromek a ta cena je super, ale nevím ta cena mě trošku straší

ViKinG
23-11-2004, 11:37
záleží co od toho čekáš, já to mám jako dárek pro panímámu taky a zrovna to zkoušim...

AleK
23-11-2004, 11:42
záleží co od toho čekáš, já to mám jako dárek pro panímámu taky a zrovna to zkoušim...

já jen chci aby to přehrálo dvd až tam dáme holky na hlídání :-E

mirekv
23-11-2004, 11:58
Vy ste teda, prej pro panimámu! Pro sebe ste si ho koupili! \/

AleK
23-11-2004, 12:04
Vy ste teda, prej pro panimámu! Pro sebe ste si ho koupili! \/

:-E :-E :-E

Malapa
23-11-2004, 18:30
Taky se ho chystám koupit pro tchýni. Takže uvítám zkušenosti jestli to hraje DVD a SVCD a nepodělá se to za 14 dní.
P.S. Nedělejte si ze mě prdel, že je to pro mě. Já mám leta Cyberhome 528. :-E

Miuvek
29-11-2004, 10:15
Právě jsem ho dovezl domů a přes víkend testoval. Zkoušel jsem teda jenom DVD+R, DVD-R, MP3, JPEG. Musel bych dlouho hrabat, než bych vyhrabal nějaké VCD...
Bral jsem ho do obytné kuchyně jako doplněk k televizi - na to bohatě stačí.
Vzhled je na tuto cenou kategorii nadstandardní, znaky na displeji o něco věší než u vrstevníků, barva displeje příjemná tmavě modrá. Bohužel displej má málo míst, takže zobrazuje jenom čas, číslo stopy/title/chapters lze vyvolat na chvíli tlačítkem display na DO.
Dekodér nemá, jen downmix do sterea, SCART, komponentOUT, kompozit, S-video, digi audio jen koax
Velikost přehrávače je sympaticky malá, ne standardních 43cm, ale do sestavy by si ho asi nikdo nekupoval. Hloubka je taky malá, mechanika sahá až k zadní stěně (musel jsem se juknout dovnitř :-E )
Jednoduchej, nenáročnej přehrávač - žádný vyfikundace - prostě dám do něj placku a ona hraje, co chtít víc? Toť vše. Co vydrží, ukáže čas.
Právě jsem se díval na www.cyberhome.cz, je nějaký nový firmware ze října, můj přístroj je z léta, mrknu na to, kdyžtak flashnu a dám sem vědět...

Miuvek
29-11-2004, 22:31
tak jsem mu flashnul nový firmware, neměl jsem ho detailně prozkoušený předtím, takže těžko říct, co se vlastně všehcno změnilo, nicméně:
- kvalita přehrávání DVD naprosto vyhovující
- VCD - OK (SVCD nemám)
- přehraje MP3 (no problem s vyššími bitrate ani VBR)
- přehraje WMA :OO , zkoušeno jen CBR 160kbps
- JPEG - kvalitní zobrazení, celkem rychlé, obrázky možno překlápět a rotovat po 90°
- přehraje i MPEG vypálené jako soubory (ISO) - zkoušel jsem jen MPEG1 - kvalita velmi dobrá

Za ty peníze je to velmi dobrý kauf:
+ kvalita zobrazení, množství formátů
+ hezký vzhled (i displeje)
+ cena :-)
- malý počet míst displeje (nezobrazí současně čas i číslo stopy)
- dálkový ovladač je méně přehledný (všechna tlačítka tvarově stejná, rozlišená jen barvou) - co ale za tu cenu, že?
jinak platí, co už jsem uvedl výše

P.S. na www.cyberhome.cz ho kupodivu nenabízí, mají tam jen typ 462, který se liší (asi) jen podporou MPEG4, jinak vzhled totožný

Miuvek
29-11-2004, 22:37
Taky se ho chystám koupit pro tchýni. Takže uvítám zkušenosti jestli to hraje DVD a SVCD a nepodělá se to za 14 dní.
P.S. Nedělejte si ze mě prdel, že je to pro mě. Já mám leta Cyberhome 528. :-E
Taky ho nechci pro sebe, mám Cyberhome 505 :-E :-E