Zobrazit plnou verzi : Co byste mi doporucili za program...
Potrebuji udelat DVD (prehratelne ve stolnich prehravacich) z *.avi souboru (DivX, XviD, MJPEG) s jednoduchym menu a zalozkama, aby slo preskakovat treba po 5-ti minutach.
Pouzival jsem NeroVision Epress2, ale narazil jsem na problem, ze nektere starsi stolni DVD prehravace neprehraly zvuk. Na jinych prehravaci to slo bez problemu.
Dik za rady.[/b]
ProCoder Express - z DivX > Mpeg 2
DVD Architect - z Mpeg 2 > DVD
Anonymous
20-11-2004, 16:49
ladinek: A proč ne na DivX taky DVD Architect? :OO :OO :OO
No to by šlo asi taky. Ale v ProCoderu mám vyzkoušené, že ten výsledek je velmi dobrý a navíc jsem tu někde četl, že v Architectu se rozjíždí zvuk s obrazem.
Hm, a preco nie Cinema Craft Encoder / CCE/ v spojeni s programom DVDSVCD, je 4x rychlejsi ako Procoder, a vysledne video ma urcite tu istu kvalitu! Pre porovnanie: Kodovanie z *.avi do mpg2 720x576/ VBR/ 2 pas/ 1 hodina zaznamu, trva 1 hodinu! Rychlost encodovania 2.0. Nie je o com, pani. Skuste a budete velmi prijemne prekvapeni!
a ProCoderom 4h ??? To si nejaky divny, aspon u mna ide ProCoder na BestQuality podobne ako CCE a o kvlaite sa ani neda hovorit, ta je pouze u ProCoderu \/ :-D
Alex88: Já CCE používám, ale 2000 doláčů, to teda byla síla, 2 měsíce jsem neviděl :BB:! :-D
Poukazujem iba na to, ze som "naozaj" vyskusal CANOPUS Procoder 2.0, ProCoder 4h nepoznam, ale vyslo mi iba to, ze cakat sa mi teda nechce, mozno niekomu je to jedno, necha to robit cez noc a rano je to na svete, ja sa vsak videom zivym, a ten cas encodovania by ma zabil. Ked hovorite o kvalite, porovnal vobec niekto kvalitu obrazu medzi CCE a Canopusom? A ked, tak akym sposobom? Vizualne? Na ziadny rozdiel som sam neprisiel, iba procesor na 80 %/ Canopus/ a hotovo, a cas 1:4. To je moja skusenost,ale neviem ako sa moze niekto opierat o nieco co nezmeral. Servus
Test mas aj tu, treba citat, ale asi tak pozeram, ze nieco s tym budes mat, pretoze "ProCoderom 4h" bola otazka casu. :-E
Takové testy byly, ovšem to je těžko průkazné. Proto já jedu CCE. Co je "naozaj"?=opravdu?
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.