mate nekdo zkusenosti s touhle potvurkou?
http://productimages.sony-europe.com/dcr_pc330_r1_im.jpg
mam nekolikadenni zkusenost s 350... rekl bych, ze na fotce je prave 350
co by te zajimalo ?
no tak obecne, kvalita obrazu, nataceni za horsich svetelnejch podminek....
Obecne jsem chtel malou kameru, do bundy na lyze, na motorku apod., a tak jsem sel do toho snad nejlepsiho, co v teto kategorii v tuto chvili je... Zatim jsem to za denniho svetla nepouzil...obraz i pri velmi spatnem osvetleni nema temer sum, pokud sviti aspon bezne zarovky je obraz hodne dobry...je to ale 1 x CCD.. Dotykovy displej mi zde prijde jako dobra vec, menu je definovatelne, takze se tam daji dat jen ty veci, co clovek potrebuje.. Drzi se to celkem blbe, ale da se to nacvicit.. je potreba stale myslet na to, ze prece jen ma clovek v ruce kameru a ne krabicku cigaret.. trochu tomu pomaha zaklapnout displej a tocit pres hledacek...je taky dobre dat bacha na to, ze vestaveny mikrofon je umisten nahore uprostred, a pokud to clovek chytne jinak, nez jak ukazuje Sony na obrazcich, pak to docela snadno chytne tak, ze mikrofon (tj. dirky pod kteryma je) zacpe, nebo alespon da pred ne prst cimz i tak nic moc zvuku jiste neprida...
Pri aktivaci rezimu 16:9 (hodne dobry) se trosku zvetsi uhel zaberu coz vypovida o tom, jak je to asi reseno.
Od integrovaneho fotaku jsem moc neocekaval, ale ze to bude takovy humus, to jsem taky necekal (ale pozor, je to ma prvni zkusenost s fotakem integrovanym u kamery!). Fotil jsem zatim jen s bleskem, ale napr. muj digitalni dedecek C900, kteremu by jiz dnes bylo pomalu 6 let, by na tom byl ( a nekde v supliku stale je) podstatne lepe... zde jsem taky moc spechal a koupil navic 512 MB memory stick duo, coz ted zjistuju mi bude asi na h...o.. mrtvolka z videa je na tom rozhodne lip nez fotka na kartu... uvidime za denniho svetla...
baterka pri nabiti ukazuje kapacitu na cca 120 min toceni, ale to pro spatne svetlo neplati, jde to dolu velmi rychle...dobijeni je ale take rychle...
To je tak vse, co bych k tomu ted asi rekl. Jsou to spise minus body, ty plus beru jako samozrejmost. Je to urcite dobra kamera, vzhledem k rozmerum uz vubec !!! ale nic neni dokonale a z duvodu marketingu je potreba ty dobre veci uzivatelum davkovat pomalu...
Od Sony by bylo lepsi, kdyby u modelu 360 zapomelo na fotak (kdyz to tady nechce umet) dalo tam manualni zvuk a vyresilo lepe mikrofon... ale at to radsi nedela moc rychle, to bych byl nastvanej ze jsem nepockal... 8-)
dik moc, no ja bych mel pro ni podobny vyuziti, hlavne vselijaky konziky v klubech apod., tam by asi dost vadil ten zvuk, radsi mrknu jeste po necem jinym
ok, dej pak vedet, cos vymyslel 8-)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.