PDA

Zobrazit plnou verzi : Canon H1 v Premiere Pro CS3

Bylli
01-04-2008, 23:13
Ahoj.
Mám takovýto problém: před několika měsíci jsem měl půjčenou kameru Canon H1, natočil jsem si na ní pár záběrů a pak bez problémů natáhl v AP CS3. Vylezl mi z toho mpeg. Video šlo bez problémů přehrávat na timeline.
Teď jsem se dostal k sestřihání materiálu. Ten ale nejde importovat, respektive jde importovat, ale ukáže mi to "media pending" a frame rate místo 25 ukazuje 29,97. Pokud založím projekt 29,97, tak se zas naopak video ukáže jako 25. Nechápu to.
Zkoušel jsem pomocí ProCoderu konvertovat video do PALu, ten ale opět nešel přehrát.
Nemátě někdo nápad, kde by mohl být problém? Nemám si stáhnout někd ňáký kodek?
Díky moc.

stayman
02-04-2008, 02:47
To skor vyloz niekde cast toho povodneho streamu

Pave1
02-04-2008, 08:45
Já bych spíš typnul jako zdroj potíží CS3, H1 je stejná jako A1, problémy s ní nejsou.

Zkus to přeexportovat z té AP CS3 ven, v "něčem" .-) .

Pave1
02-04-2008, 09:09
P.S. Při natahování z PAL kamery nastavíš správně (!) projekt (1080i HDV apod značení; 1440x1080/50i přesně), nabereš a (u premči) zkusíš po nabrání přehrát v přehrávači.

Pokud jsi měl PAL kameru, tak je otázka, zda jsi správně nastavil projekt při nabírání (A pak mi v tom příběhu nesedí, že v NTSC projektu ti ukazuje video 25fps).

ZKus vyexportovat kousek z NTSC i PAL verze projektu (obojí nejprve jako HDV 1080/50i) a výsledky porovnej. ZKusil bych i export to tape ...

Bylli
02-04-2008, 12:11
Díky za rady. Už to druhý den testuju a pořád nic. Zkoušel jsem pracovat v Ediusu a ten si to vezme.
Co se týče stahování, tak jsem měl kameru PAL a projekt jsem určitě nastavil dobře, protože to si kontroluju hodněkrát, páč vím, že tam jsou z většiny zádrhely.
Ať přehraju video v jakémkoliv přehrávači, tak mi to ukáže frame rate 25, takže vůbec nechápu, proč Premiera ukazuje něco jiného.

Pave1
02-04-2008, 15:34
Zdá se, že CS3 má víc much, takže je možné že i tahle je jednou z nich.

Hlavně že to v něčem jde .-) .

stayman
02-04-2008, 20:25
Díky za rady. Už to druhý den testuju a pořád nic. Zkoušel jsem pracovat v Ediusu a ten si to vezme.
Co se týče stahování, tak jsem měl kameru PAL a projekt jsem určitě nastavil dobře, protože to si kontroluju hodněkrát, páč vím, že tam jsou z většiny zádrhely.
Ať přehraju video v jakémkoliv přehrávači, tak mi to ukáže frame rate 25, takže vůbec nechápu, proč Premiera ukazuje něco jiného.

Skor je nepochopitelne, preco s nou chces "robit" ked je kopec lepsich a spolahlivejsich strizien.