PDA

Zobrazit plnou verzi : VEGAS - Print to TAPE

MOJE
11-11-2004, 06:07
Prosím Vás,

nieje nejaká možnosť, ako dostať dočasné súbory (vypočítané - print to tape) do jednej stopy (napr. vrchnej)???

VĎAKA :BB:

stayman
14-11-2004, 00:02
Absolutne nechapem tvoj umysel (ako tvoje vsetky :-D ) ale vlozit sa daju tie iste zabery pomocou funkcie "create subclip". Je to DV zaznam, takze si s tym mozes robit co len chces bez straty kvality.

MOJE
14-11-2004, 20:11
No ak by si bol taký láskavý a presnejšie mi vysvetlil funkciu SUBCLIP :BB:

Môj úmysel:

Mám zostrihané video a na niektorých častiach mám použité nejaké efekty, masky ... a keď nechcem, aby mi to po každej zmene nanovo prepočítavalo, tak si to vyrenderujem do novej stopy (len tú časť) a môžem robiť s celým projektom čo chcem a nemusím sa báť, že budem musel čakať pri PRINT TO TAPE zase kôli tej časti (častiam) nejakých 7 hod., ale max najakú 1/2 hod. (nejaké prechody) a ide to von.

Zabudol som, že celý projekt mám už raz vypočítaný (PRINT TO TAPE) a tie časti by som potreboval nejakým jednoduchým spôsobom dostať do vrchnej stopy.
Teraz to robím tak, že označím tú časť a dám RENDER TO NEW TRACK, potom to video posuniem o stopu nižšie a vymažem tú pridanú stopu (tým mi naskočia tie prepočítané modré videa nad stopou - PRINT TO TAPE - a takto to robím pokiaľ nemám všetky videa (tie dlhšie, ktoré sú naefektované) zapísané nanovo v jednej stope)

PS: Ja viem, že pre Teba je to možno psycho, ale mne to dosť urychlí robotu B-)

VĎAKA

stayman
14-11-2004, 20:41
Je to psycho, pretoze nerenderujem zbytocne, pokial nie som si isty, ze je to ok, tak sa project nikdy nerobi a na to sluzia RT karty, takze si budes musiet pockat, ked ich bude Vegas podporovat, alebo prejdi na iny soft, co ich uz davno podporuje. :-D