Zobrazit plnou verzi : Preskoceni intra v DVDA
Mam problem u jedne veci v DVDArchitectovi. Chtel bych, aby se pri prehravani nedalo preskocit to intro (itroduction movie). Zadal jsem tedy do kolonky REMOTE Buttons pod polozku Menu volbu off. V nahledu to preskocit stisknutim tlacitka menu nejde, ale kdyz to vypalim, tak to preskocit jde. I na stolnim prehravaci. Jak to? Jak se to ma spravne zadat? Nevite nekdo?
Dik L. :-)
V pravo mas okno, kde sa to nastavi, robim to bezne, daj tam OFF pri Remote Buttons hlane Buttons Navigaciu OFF atd
dyt rikam, ze jsem to nastavil....grrr....radsi jsem teda vsechno vypnul....stejne dik...
Si nasavil u Menu OF a nie button navigaciu, ta je aj nad tym Menu a aj pod tym !!! Brrrrrrr
hmmm...tak jsem zadal teda radsi vsechno of, nechal jsem jenom On na Stop. A hle, jde to preskocit stejne jako predtim.....vubec newim, jak je to mozne...jestli treba nemam spatnou strukturu....fakt newim....co treba to zakázat jeste v tom hlavnim menu? Tam prece zadej jinej button nez Enter pouzit nepotrebuju ne? Stejne je to ale divny....dal jsem vsude off u intra a nefacha to.....brrrr ... :(
Hmm, tak to vypada, ze tento problem asi nevyresim... :( snad chyba programu....nebo mozna ve me ale nevim kde.... :-(((
hmmm...prelozil jsem to 2x za sebou a uz to funguje.....asi nejakej bug.. :BB:
jj to je super....njn,...jsou holt veci mezi nebem a zemi... :))
Stayman: Nevim teda jak to delas ty, ale ja, kdyz mam v DVDA projekt ktery vyzaduje hodne velkou (velká=dlouha) kompresi, tak ho dam prepare treba na 200% DVD a trva to mensi dobu(v hodinach). Pak ve Shrinku jen Backup a usetri se tim spoustu casu. Jenomze, jak jsem si stezoval, ze to menu preskocit jde a pak zase ze nejde, nevsiml jsem si, ze jsem jednou otviral DVD tech 200% a pak zase to uz po Shrinkovi..! Ted uz to je jedno, ale napada mi, ze Shrink jaksi nejakym zpusobem tohle omezeni zmacknout button odstrani. Je to mozne, ne?
Ak nemas zaskrtnutu volbu "logical remapping" tak by s tym Shrink vo FULL mode nemal spravit nic, ale skus tam vsetko povypinat...
jj ta volbe neni zaskrtla, ale priste zkusim vsechno vypnout :BB:
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.