Samuraj
09-11-2004, 14:01
Mám v PC DVB-S kartu SkyStar 1, ale přestěhoval jsem se a nemůžu používat satelit. Takže přemýšlím, že si zatím koupím aspoň DVB-T kartu. Ovšem byl bych rád, kdyby bylo možný, až se situace se satelitem vyřeší, používat zároveň DVB-S i DVB-T. Někde v příspěvcích jsem četl, že není možný mít v PC DVB-T kartu dohromady se Sky Star 2, jelikož používají stejný driver. Takže moje otázky:
Co SkyStar 1 a terrestrial karta zároveň, nebudou s tím potíže?
Bude možné nahrávat program z jedné a na druhou koukat?
Pokud by to nebylo možný, vyřešilo by můj problém koupě externího příjmače s připojením přes USB (Hauppauge DEC-2000T)?
Ovšem od toho mě odrazuje co napsal Bullback:
Dec 2000, jenže je to pomalý a značně nestabilní šmejd, soft je k ničemu, dělí to soubory nuceně a vypadne několik snímků, převodník je na úrovni houpacího koně, to je lepší TV OUT z Matrox G-550. Dále je to náchylný na jakýkoli rušení, rozkostičkuje se obraz při rozsvícení světla např. , a ty rány ve zvuku při výpadku signálu, no fakt do hrobu s nervama je to dobrý ....
Horší převodník a náchylnost k rušení bych zkousnul (za předpokladu že jde jen o obraz na TV), ale na HDD chci mít záznam perfektní. Takže nějaký nucený dělení souborů s výpadkama snímků... to ne. Prosím poraďte.
Díky.
Co SkyStar 1 a terrestrial karta zároveň, nebudou s tím potíže?
Bude možné nahrávat program z jedné a na druhou koukat?
Pokud by to nebylo možný, vyřešilo by můj problém koupě externího příjmače s připojením přes USB (Hauppauge DEC-2000T)?
Ovšem od toho mě odrazuje co napsal Bullback:
Dec 2000, jenže je to pomalý a značně nestabilní šmejd, soft je k ničemu, dělí to soubory nuceně a vypadne několik snímků, převodník je na úrovni houpacího koně, to je lepší TV OUT z Matrox G-550. Dále je to náchylný na jakýkoli rušení, rozkostičkuje se obraz při rozsvícení světla např. , a ty rány ve zvuku při výpadku signálu, no fakt do hrobu s nervama je to dobrý ....
Horší převodník a náchylnost k rušení bych zkousnul (za předpokladu že jde jen o obraz na TV), ale na HDD chci mít záznam perfektní. Takže nějaký nucený dělení souborů s výpadkama snímků... to ne. Prosím poraďte.
Díky.