PDA

Zobrazit plnou verzi : Supr video!

nedbis
21-01-2008, 17:53
Našel jsem na youtube supr video: YouTube - Richard Hammond presents Bloody Omaha (The Graphics) (http://uk.youtube.com/watch?v=WRS9cpOMYv0&feature=related) omlouvám se těm, kteří ho už znají. Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte v čem se dají dělat podobné skopičiny s titulkama jako v tomto video (running, climbing,...) včetně zvuků. Moc díky za radu. Stříhám v SV.

Krist
21-01-2008, 19:48
Hezky to je. bez PC by se mohla tocit tak akorat cesta do praveku.
Animace budou flashovy. Na titulky budou mit asi nakej script ale sly by i pracne za pomoci keyframes. A zvuky - to je uz na kazdym kde si sezene efekty anebo vyrobi.

nedbis
21-01-2008, 19:57
Jasne...určitě by šly titulky vyrobit třeba složitě! Jen mě zajím, jestli někdo nezná program, kterej to umí. Takové efekty s titulkama. Ani nevím, jestli něco takového vůbec je. Takže díky za příspěvek.

Krist
22-01-2008, 09:10
nejaky sablony (collections) ma novej ProType Titler ve Vegas 8 ale presne tohle asi ne. Ale daji se vytvorit by user, takze to udelas jednou a je to. Bohuzel ProTitler nemam jeste zmaklej, tak vic neporadim.

Pave1
22-01-2008, 10:29
Ty úvodní titulky/skopičiny se dělají "ručně" (nejlíp v kompozičních programech typu After Effects).

Ty "běžecký" a spol mi připomínají něco, co přinesl jednou někdo z FinalCutPro (na Macu). Mrkni se v TV na "Port", tam je něco podobnýho. Jak se to dělá nevím (v FCP nedělám), předpokládám že to "mrkání" je nějaký upravený preset (přednastavená schopnost/vlastnost titulkovače).

Je to pěkný, do klipů určitě. Jinde se ale bez toho dá žít.

stayman
22-01-2008, 11:55
Perfektne vymyslene a spracovane, to co z toho vzniklo. Take titulky spravis hocikedy, o tie tam inak vobec neslo :D

Pave1
23-01-2008, 00:01
no, já odpovídal tazateli .-) :

Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte v čem se dají dělat podobné skopičiny s titulkama jako v tomto video...

stayman
23-01-2008, 01:00
Vo Vegase by to nemal byt problem, ale bez pluginov asi tazsie..

dalizije
23-01-2008, 06:01
Adobe Premiere + Adobe After Effects + Adobe Photoshop :-)
A jde to...

nedbis
23-01-2008, 08:38
Tak kromě prvního používám oboje :-) Bohužel nestříhám vždy jen z plnohodnotného avi.