bousa
06-11-2004, 18:49
Tak ještě jednou vše pohromadě:
Když chci zálohovat důl. VHS kazetu na DVD, použiju Canon MV750i jako převodník analog-digital.:
- Z VHS přes kameru do Pinnacle Studio 9 Plus (uloženo jako AVI/DV)
- úprava, střih v Pinnacle Studio 9 (1 hod. VHS = cca 4 soubory *.avi po 4GB)
- v Pinnacle uložit jako co, abych to mohl ProCoderem 2.0 převést na MPEG2 a pak DVD??? Nebo rovnou použít v Pďnnacle export videa do MPEG2 s nastavenim vlastní komprese MPEG2, šírka 720x576, dat. tok 8500 kbps s CBR? To by mělo stačít?
Když chci zálohovat vlastní nahrávku z DV kamery:
- z kamery do PC pomocí Pinnacle Studio 9
- úprava, střih v Pinnacle
- v Pinnacle export na pásku DV camcorder a úschova na později
- z kamery zpět do PC pomocí Pinnacle (60 min. = cca 13GB dat po 4 souborech *.avi)
- v ProCoderu 2.0 přidat všechny 4 soubory *.avi a konverze do MPEG2 s jakým nastavením na DVD???? Jedná se mi o dat. tok, apod.
Tak, teď do se do mě pusťte....
Když chci zálohovat důl. VHS kazetu na DVD, použiju Canon MV750i jako převodník analog-digital.:
- Z VHS přes kameru do Pinnacle Studio 9 Plus (uloženo jako AVI/DV)
- úprava, střih v Pinnacle Studio 9 (1 hod. VHS = cca 4 soubory *.avi po 4GB)
- v Pinnacle uložit jako co, abych to mohl ProCoderem 2.0 převést na MPEG2 a pak DVD??? Nebo rovnou použít v Pďnnacle export videa do MPEG2 s nastavenim vlastní komprese MPEG2, šírka 720x576, dat. tok 8500 kbps s CBR? To by mělo stačít?
Když chci zálohovat vlastní nahrávku z DV kamery:
- z kamery do PC pomocí Pinnacle Studio 9
- úprava, střih v Pinnacle
- v Pinnacle export na pásku DV camcorder a úschova na později
- z kamery zpět do PC pomocí Pinnacle (60 min. = cca 13GB dat po 4 souborech *.avi)
- v ProCoderu 2.0 přidat všechny 4 soubory *.avi a konverze do MPEG2 s jakým nastavením na DVD???? Jedná se mi o dat. tok, apod.
Tak, teď do se do mě pusťte....