PDA

Zobrazit plnou verzi : ADOBE PREMIERE - Problém zvaný API\Inc\BE/Component/Keyframe.h-138

Kolibras
02-01-2008, 02:10
Zdravím Vás všechny tomto foru.
Dostal jsem se k jednomu docela velkému problému, se kterým nemohu hnout. Jedná se o problém v Adobe Premiere PRO 2.0.

Popíšu problém:
Zpracovávám projekt (přidávám fotky, hudbu apod.). Projekt je již skoro v 70% hotový. Přidávám úvodní grafiku videa v podobě statického obrázku. Vkládám obrázek. Chci do něj vložit text a dávám: Titulky/Nový titulek/Standardní Statický... a ejhle Adobe Premiere provádí sám od sebe chybu v programu a uzavírá se.
Zkouším tedy otevřít znova soubor s projektem a hlásí mi to tuto hlášku:

Adobe Premiere Pro has encountered an error.
[..\API\Inc\BE/Component/Keyframe.h-138]

A mě málem omývají... Zkoušel jsem vyřešit problém přepsáním koncovek .MP3 na WAV přímo editací projektu v poznámkovém bloku (někde jsem se dočetl, že by to mohlo dělat toto)... NIC. Nepomohlo. Zkoušel jsem otevřít automaticky ukládané zálohy projektu a ani tady jsem toho moc nepořídil. Stejná chyba. Tak nevím. Dokáže mi někdo poradit? Nevíte čím to je? Proč to dělá? Dá se projekt zachránit? Dělá to i v Adobe Premiere PRO CS? Díky za každou pomoc, jsem zoufalý. Tolik práce na projektu a všechno v niveč... :(

Děkuji všem za pomoc a přeji pěkný den... ;)

dalizije
03-01-2008, 15:23
Máš nainstalovanou aktualizaci?

Kolibras
05-01-2008, 02:01
Vyřeší to můj problém s obnovou poškozeného projektu? Díky za pomoc a rady...

Kolibras
05-01-2008, 02:04
Na netu jsem něco našel, ale nejsem tak zdatný v angličtině. Chápu tak 50% no dalších 50 je také docela důležitá. Nepomůže mi někdo s překladem potažmo i pro další uživatele, který se to stalo? Díky moc pánové a dámy. Mějte se hezky a pěkný den. Danny Kolibras

Odkaz:
http://ppro.wikia.com/wiki/How_do_I_recover_a_corrupt_project%3F

ZDE je text:

How do I recover a corrupt project?
From Adobe Premiere Pro
Jump to: additional navigation, '''ignore''' this search

* Try importing the corrupt project into a new project.
* Try all of the auto-saved projects. Details are in the Premiere Pro Help.
* editART said:

Thanx to Randy McWilson for the method on howto fix the problem with corrupted files. Here is Randy´s reply to me with the procedure on how to fix the corrupt Premiere Pro project files :

"The way that we discovered to fix a corrupt file (at least the ones we have found) is to use a freeware program called XML Wrench. Do a google search for it and download it.

Use it to open the corrupt file.

Go to the tools menu in XML Wrench and perform a 'Check is well formed'.

It will find the errors, and you have to delete the corrupt info one error at a time. It took us about 20 minutes to fix one file.

Usually you will find garbage data in between some XML fields like this <NAME>&$d.~</NAME>. We just had to delete the 'garbage' data, but we left the open and close tags (NAME /NAME)

It is VERY important that once you fix all of the errors, when you save, do a :

SAVE AS "(project name).prproj"

IF you do not name the extension '.prproj' then Premiere wont recognize it."

Thanx for this Randy, it helped me alot and hope it works for you other people. Of course there is no guarantee it will work in all cases but its worth a try.

Kolibras
11-01-2008, 13:08
Čaute lidičky. Nikdo neumí pomoci??? Díky

Pave1
11-01-2008, 16:50
Máš použít program XML Wrench (gugluj pro stažení)

Otevři s ním poškozený soubor (projekt), jdi do menu nástrojů (tools) a spusť 'Check is well formed'.

po 20minutách cca najde program chybu ve tvaru nějakého poškozeného textu (např. "<NAME> zničená data ~</NAME>). Musíš pouze smazat ta poškozená data, ale POZOR - nemaž jejich označení (<NAME> </NAME> ponechej).

nakonec velmi důležitá věc, jakmile opravíš (smažeš) nalezenou chybu, musíš vše uložit pomocí SAVE AS pod názvem projektu (s koncovkou ".prproj", aby to premiera přečetla).

Stačí to takhle? (snad jsem nic důležitého nevynechal .-) )

P.S. Samozřejmě je vhodné tohle dělat na KOPII původního projektu, originál si schovej.

dalizije
12-01-2008, 17:11
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=321711&sliceId=1

http://www.adobeforums.com/webx/.3bc46ce5

movie64
05-02-2008, 15:06
nazdar pave1, stal sa mi taky isty pruser ako dannymu, hlasi tu istu chybu, skusam to opravit cez XML wrench, ale ked zdam v tools check well formed, tak mi okamzite vybehne okienko OK. file is well-formed.
poznas nejaky iny trik ako to opravit? vdaka

Pave1
05-02-2008, 19:35
Ne, jen jsem mu to překládal.

Zkus fórum ADOBE (nebo se obrať na prodejce, u kterého jsi program koupil).

Zkus taky založit nový projekt a původní zdrojové soubory videa do něj naimportuj (znovu). ZKus vynechat mp3 soubory (napřed je před importem do programu převeď na wave).

Víc ti neporadím, nějaké problémy byly u Adobe s lokalizovanými systémy. Ale já se s tímhle nesetkal, tak ti neporadím (přitom používám český OS WIN XP).

Dap
06-02-2008, 20:36
Zkuste založit nový projekt a do něj vložit projekt vadný . Každopádně předtím smažte temp prewiev původního projektu...
Aspon vidíte,že je nutné pracovat alespon s jednou zálohou,v které se můžete vrátit o pár korků zpět...já osobně zálohuju vždy 2x - vždy když začínám novou sekci a vždy,když dělám něco co nevím jak dopadne..:))

Pave1
06-02-2008, 21:12
tady je nějaká stejná historka, ale nemá dobrý konec.

http://www.adobeforums.com/webx/.3c05cba6

na netu je toho o této hlášce celkem dost, ale nikde zdá se řešení. Chtělo by to založit nový projekt a zjistit na test kousku, v kterém momentu se tohle stane (při pokusu o znovuotevření). Abys alespoň veděl, čím jsi toho Džina z lahve vyvolal.

Jinak obecně to vypadá, že z nějakého důvodu umí premierePro uložit soubor projektu tak, že už ho neotevře. Tady opravdu pomůže pouze záloha (při začátku práce ulož kopii - save copy; po cca 0,5h ji vždy aktualizuj).

Balenak
28-05-2008, 17:49
Ahoj,
problém je v tom, že ceská Windows používají v císlech místo desetinných tecek cárky, to premiéra kdoví proc u delších projektu zblbne.
V první rade si zkus v ovládacích panelech v místním nastavení pod "Standarty a formáty" nastavit zemi na USA a restartuj PC
Pokud to nepomohlo, postupuj následovne:
1. stáhni si ActivePerl (napr na http://www.studna.cz/191/servery-a-nastroje-pro-spravu-serveru/web-servery/activeperl/ )
2. odklikej instalaci (defaultne se ti nainstaluje pod C:\Perl)
3. zkopíruj soubor pošlozeného projektu (napr. MyProject.prproj) do složky C:\Perl\bin
4. spust CMD (príkazový rádek) a dostan se v nem do adresáre C:\Perl\bin\ (ten ve kterém je Perl.exe)
5. ted napiš: perl -p -e "s/([-0-9]+?),([0-9]{12,24})/$1.$2/g" MyProject.prproj >MyProjectOK.prproj
6. vytvorí se ti soubor MyProjectOK.prproj, který na rozdíl od toho puvodního pujde otevrít :)

_italo_
13-07-2008, 19:08
Tak dohromady jsme se tady dozvěděli jen to jak opravit poškozený soubor, ale to je bohužel dost malá záplata, protože každý uložený projekt v premieru se uloží s tímhle poškozením... a abych opravoval každý soubor to je trošku nepříjemná práce s tímto programem, nejde něják vyřešit problém aby se vytvářele soubory z adobe premiere správně? A my je pak nemuseli opravovat???

díky za rady

Pave1
13-07-2008, 23:02
No, pokud trváš na APPro a výrobce nemá jiné řešení (což bych se divil, ale i to je možné) tak nejjednodušší je opravdu používat anglický wokna. Na profi pracovištích je to dokonce (dobrým) zvykem.

Jinak ti asi nezbude, než se s dotazem obrátit na prodejce, u kterého jsi program koupil (případně amíky od adobe začít učit česky .-) )

Lark
18-07-2008, 11:11
Pokud si dobře pamatuju, tak tenhle prblém už se řešil někdy před 4 roky na grafika.cz, tehdy tuším ještě pro verzi AP 6. Tenkrát na to někdo udělal nějaký scriptík. Je to ale bordel, když se Adobe opakuje stejná chyba po tolika verzích. :-k Určitě by to chtělo je trošku popohnat, aby to opravili.
Ještě že používám Vegas :-E

Balenak
12-08-2008, 12:02
Tak dohromady jsme se tady dozvěděli jen to jak opravit poškozený soubor, ale to je bohužel dost malá záplata, protože každý uložený projekt v premieru se uloží s tímhle poškozením... a abych opravoval každý soubor to je trošku nepříjemná práce s tímto programem, nejde něják vyřešit problém aby se vytvářele soubory z adobe premiere správně? A my je pak nemuseli opravovat???

díky za rady

Musíš ve Woknech nastavit jako desetinný oddělovač tečku, pak bude vše OK. (nastavuje se pod Ovládací panely -> Místní a jazykové nastavení -> záložka místní nastavení -> vlastní nastavení -> záložka čísla -> Desetinní oddělovač)