Zobrazit plnou verzi : Odstranění určitého kmitočtu v nahrávce
Čauky, zvuk není zrovna moje parketa, ale natáčel jsem závody psů a za mnou někdo stál z mobilem a ve zvuku mám slyšet klasický zvuk, když vyhledává signál. Nevím čím to odstranit. Zkoušel jsem Cleaning lab, ale ten vyčistí šum, ale ne tohle. Potřeboval bych zadal určitou část zvuk. stopy a soft by jí vyčistil v celé stopě. Dá se to nějak?
Dík.
Rušení mobilem je specifický zvuk sestávající z více kmitočtů. Musíš zvuk napřed analyzovat a rušivé složky potlačit ekvalizérem, dobrý ekvalizér má SoundForge, analyzátor snad taky. Výsledek však nebude 100%, navíc se dodrbe žádaný zvuk. Takže vystřihnout, upravit, vložit. Moc ti nezávidím, příště takovému člověku zahoď mobil někam hodně daleko.
Tak jo, jdu mazat ,stříhat,vkládat...
Anonymous
02-11-2004, 13:16
A o velikonocích dej vědět kolik toho už máš hotovýho :-E
Lze to provest jeste v CoolEditu kde oznacis jen ten nepatricny zvuk, vlezes do NoiseReduction, tam das analyzovat, potom zavres ten NoiseReduction a oznacis oblast kterou chces odstranit ve zbytku stopy a opet Noise reduction a odfiltrovat...
Je potreba pohrat si s nastavenim!
Tento zpusob lze pouzit jen tam, kde mas samotny ten pazvuk nekde ve stope a potom jeste nekde kde je ten pazvuk znovu i treba s mluvenim...potom to jde, jinak to v tom miste proste nakopiruj jak ti radi...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.