Zobrazit plnou verzi : koaxial/optika
P.Michal
22-11-2007, 17:48
DVD rekorder má audio digital výstup koaxial. Na receiveru mám vstup pouze optický. Zkoušel jsem konvertor BT992 pro převod koaxial/optika a na opak, ale bez výsledku. Audio mlčí i když z konce optického kabelu zapojeného do receiveru je viditelný paprsek. Stejné to je i když propojím DVD přehrávač stejným způsobem.
http://www.studiospares.com/pd_426390_BTECH%20BT992%20DIGSIGNAL%20CONVERTER.ht m
Foolproof
22-11-2007, 19:31
Nemám sice recorder, ale u mě na DVDPlayeru nemohu jet výstupy naráz, buď mám zapnutý analog (6 drátů) nebo digital (optiku) nebo HDMI. Na HDMI mi navíc nejede AC3, ale to je chyba firmware.
P.Michal
23-11-2007, 16:48
Nemám sice recorder, ale u mě na DVDPlayeru nemohu jet výstupy naráz, buď mám zapnutý analog (6 drátů) nebo digital (optiku) nebo HDMI. Na HDMI mi navíc nejede AC3, ale to je chyba firmware.
Mám to pouze přes optiku, žádný jiný výstup nemám zapojen. Když mám optika out z dvd playeru a optika in na receiveru tak to jde v pořádku, když ale na tom samém DVD playeru dám koax out do konvertoru koax in a z něj optika out a do receiveru optika in, tak je ticho. Byl jsem dnes na prodejně a tam to šlo.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.