Zobrazit plnou verzi : Jak v Ifoeditu vymazat odkazy na neexistující audiostopy?
Co mám udělat, aby se mi to podařilo?
a proc mi kurwa pises do pm a sem taky????
Clee: SZ mě napadla jako první. Jak se to teda dělá?
Surgical_tvf
30-10-2004, 18:50
Po kolikate uz: :)
IfoEdit -> vts_01_0.ifo otevrit
najit radek
[00000203] Number of audio streams in VISIT_VOBS
(defaultne tam je 8 staci zeditovat na pocet skutecne zastoupenych)
Pro doplneni titulky jsou na radku
[00000255] Number of subpicture streams in VISIT_VOBS
(defaultne 32)
Po editaci jiz jen ulozit :)
Asi to nejlépe vysvětlím na příkladu: Koncert má tři audiostopy: DD 5.1, LPCM a DTS. Nechám pouze LPCM, ostatní např. v CloneDVD nebo RB vyhodím, ale odkazy zůstanou i přesto funkční. Dříve jsem vlezl do IfoEditu, v příslušném VTS_XX_0.IFO jsem kliknul na VTS_PGCITI, pak na příslušný VTS_PGC_X a hodnoty "Audio stream X status" pro X=1 a 3 jsem změnil na 0. Tím znemožním skok na tyto neexistující stopy. Bohužel v menu stále tyto volby i nadále straší. Proto v poslední době ještě celé DVD projedu ve Shrinku bez komprese, který mi udělá pouze remapping (musí být ovšem v Options (nebo kde ta volba je) zaškrtnutý. Tím se mi LPCM přesune na první místo a ostatní stopy se nejen zakážou, ale i zároveň zmizí z nabídky. Ideální je, pokud se stopa č.1 ponechá a vyhodí se zbytek, to pak dělám velmi jednoduše podle postupu, který zde popsal Surgical.
Hmm, a preco to cele nerobis v DVDShrinku :-?
Protože to celé dělám v RB nebo Clone... :-E
I tak še dá, ľavou rukou za pravým uchom .. :-E
Jak už jsem psal jindy a jinde, Clone umí lépe odstraňovat bonusy a taky práce s multiangle je v něm tak nějak lepší. Jinak se Shrinku ale nevyhýbám... :-)
Ok ok, podobne to robim aj ja... u 1% DVD co pri 300ks znamena 3ks :-)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.