Zobrazit plnou verzi : stativ
Ahoj všem,
sháním nějaký stativ ke kameře SONY DSR-390, jestli někdo o něčem víte, dejte prosím vědět.
Díky Martin
kamery maji univerzalni zavit ne? takze je to jedno, stativ koupis i v hypernove :-)
to si děláš legraci......................zkus se na tu kameru podívat na netu a bude Ti jasný, že dát jí na stativ z hypernovy je blbost. To by byl konec stativu a asi i kamery :-((
http://www.centron.cz/produkty/dodavatele.asp
kamera znam, je to dvcamovej bigot, delal sem s ni i s vetsima, ovsem nepodcenuj hypernovu, tam maj i velky stativy :-E
No, levnej bude LIBEC.... Ale nedelal jsem s tim, videl jsem to v obchode, nikdo to nepouziva, neni to na place videt. Fakt je, ze to nebude nic moc, ale bude to levny :-) Narozdil od Sachtelera DV8, kterej porad ma jeste co dohanet k 18Plus....osobni zkusenost :-)
Prosim te, mohl bys mi poslat fotky z tveho letani vrtulnikem nad Prahou, co jsi onehdy daval na Grafiku, ale v lepsi kompresi na mates66@aol.com Budu ti zavazan a dluznikem :-) Diky moc!!!
Na tu kameru si kup pořádnej stativ. Dá se objednat v každým fotu. Stojí tak od 5 tis. nahoru. Levnější nemá význam kupovat, nebo Ti to řachne na zem.
http://www.centron.cz/produkty/dodavatele.asp
Dost dobry ten podpis
Martine, vcera jsem poslal dotaz na www.libecusa.com , ktery stativ oni doporucuji na Sony DSR-390. Neveril jsem vlastnim ocim, ale tohle mi prislo zpatky. Neni nad fundovanou odpoved vyrobce :-)
Hello,
I don't know the weight of the camera - I did not see it on the sony web site.
The LS-50 is a great system - the weight capacity is 22lbs. - and it includes Fluid Head - Pan Arm - Tripod - Ground Spreader and Carrying Case. The list price is $995.00
www.libecusa.com/ls50.htm
If you have any other questions, don't hesitate to get in touch.
Thank You Very Much,
Pete
Proto ROZHODNE doporucuji NEKUPOVAT !!!!!!
Jooo, tak to je dobra odpoved. Skoro jako od Krtka :-E :-E :-E
MMates : díky, teda ty prodejci jsou fakt experti. Skoro jako u nás :-(.
Krtek: :-)
firma LIBEC nema zastupenie na Slovensku?
a ked v CZ, kde?
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.