Zobrazit plnou verzi : Jak pres IEEE 1394 grabovat jen zvuk
Poradte plz, nejaky soft, ktery by z DV kamery pripojene pres IEEE 1394 graboval jen audio - vim, ze si ho muzu demuxnout ale to neni pro mne cesta :-((
A keby si to ťahal z kamery cez sluchátkový výstup do PC LINE IN??? B-)
A preco by to mal tahat cez sluchatkovy vystup, ked ma aj urcite audio-out ??? :-?
Gorol
V ScenalyzerLive jde nastavit krome Typ1 a Typ2 i dalsi formaty vcetne jen wav.
2peki: diky to je presne ono, toho jsem si vubec nevsimnul :OO
Inak toto moc dobra pomoc,ked tak nad tym rozmyslam, samotny WAV tak nezatazuje/nezaplna disk a aj su mensie problemy s pripadnymi vypadnutymi snimkami.... No musim hold skusit tento postup, pre vymenu pouze audia idelalne.
A co funkce přímo v Premiéře - CAPTURE AUDIO?
http://www.dusoft.cz/Splash/CapAud.jpg
A kristusat, ta Premiera je zase lepsia, Vegas vie len "Only Video", alebo cely DV :-(((
A tak to ma byt. :-E :BB: :-E
:-E
No skusal som ten scenalyzer a je to pekna sr :-k , akonahle co len trosku malinko velmi len tak tuk na to rozbalovacie okno, zvuk je v prdeli, potom zase len trosku velmi malo uchytis a malinko zvacsis to okno preview, zase je zvuk tam v pr...., nehovorim o tom, ze device ak nedas kontrolovat, "nabera" si cas samo, takze len dole na liste je skutocny... a asi takto :-k , ale podarilo sa, aj ked s vypadkami :-D
Šlo by to případně i přes Main Concept? Tam se dá taky oddělit obraz od zvuku.
Slo by to len asi tak, ze si nastavis iny kodek pre video (s nizsim dat.tokom, cim usetris miesto na HDD) a u audia tie WAV (PCM)
starej_vul
01-11-2004, 11:59
... každá slušná DV-kamerka má také audio/video analog výstup .... tak ten audio si strč .... (obvykle to bývá rudý sinch-čudl)
Rudý a bílý. Obvykle to bývá stereo. :-)
Nebo to stahnout celý a pak ALL VIDEO SOUND EXTRACTOR,ten vybere jen zvuk a můžeš si vybrat,do jakýho formátu ho uložit.
Ale to nie je ono \/ , kludne ten scenalyzer mozete pouzivat :-D
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.