PDA

Zobrazit plnou verzi : Jak na menu v Pinnacle ?

Penax
31-08-2007, 17:58
Všem zkušeným se za tento dotaz moc omlouvám,ale asi jsem opravdu tupej nebo to fakt nejde.
Snažím se udělat menu v Pinnacle,tak aby bylo tlačítko "Přehrát vše" a tlačítka kapitol.V manuálu tato možnost není vůbec popsána a na netu jsem nenašel také bližší informace.Jen na tomto fóru něco o možné editaci IFO souboru.Problém je těm znalým určitě jasný.Po vytvoření kapitol s návratem se přehraje kapitola a následuje návrat do menu.Ale problém nastavá,když se film má přehrát celý.Spustí se první kapitola a po najetí na značku konce kapitoly následuje návrat zpět do menu.Druhá varianta je vytvoření kapitol bez návratových značek.V tom případě při skoku z menu třeba na 5. kapitolu následuje přehraní všech zbylých kapitol od 5. až na konec DVD.Existuje nějaká šance jak z problému ven?Možná by to šlo v Sony Vegas,ale co jsem viděl jeho screen připadá mi pro amatéra asi dost náročný.
Děkuji a střihu zdar.

petrprv
04-09-2007, 09:45
Hmmm, to ja take resim ... nakonec jsem vzdal laborovani a navrat do menu davam jen uplne na posledni kapitolu.
Ja zase bych chtel kapitoly, ktere by nemely primy skok v menu. To me Pinnacle nechce dovolit udelat. Vsechny kapitoly me cpe do menu.

superchoze
04-09-2007, 11:04
Dělám v PS10pl+ a toto řeším následovně.Je to takové polovičaté řešení. V hlavním menu mám tlačítko celý film a tlačítko kapitoly(které odkazuje na další menu s kapitolami)a eventuelně další tlačítka (foto,....).Kapitoly označím bez návratu po přehrání.Návrat do menu udělám pouze u poslední kapitoly filmu.Má to ale nedostatky. Film se ti přehraje celý,kapitolu vybereš, ale přehraje se ti to až do konce filmu.Nebo se koukni na
http://pstudio.martr.eu/
tam určitě něco najdeš