PDA

Zobrazit plnou verzi : V6 (V7) problém - spomalenie

MOJE
15-07-2007, 21:21
ZDRAVÍM

Strihám akciu 1,5 hod. v kuse 3 kamery. Nahodil som to do V6 a zosynchronizoval. Jednu kameru som musel spomaliť ale len o máličko. V PROPERTIES toho spomaleného CLIPu mi stále píše 1,000 ale v skutočnosti je spomalený (zobrazuje tú harmoniku na CLIPe a aj skutočne sedí synchro s ostatnými kamerami).

PROBLÉM:

Pri prepočte do DV mi len na tej spomalenej kamere prehodí POLSNÍMKY. Keď ručne prepíšem spomalenie na 0,999 alebo na 1,000 všetko je to OK. Ja však potrebujem spomaliť na menej ako 0,999, čo sa 1,5 hod. CLIPe prejaví.

???

PS: skúšal som na CLIPe prehodiť polsnímky na UPPER, ale nič. Skúsil som to nahodiť do V7, ale to je to isté.

VĎAKA

Mike
16-07-2007, 09:46
Nemam to pred sebou, takze presne nevim, ale jsou tam dve moznosti - jedna je zmena framerate a druha jen presamplovani rychlosti, pokud mas nastaveny klip na lower a projekt na lower, tak by to pulsnimky prehodit nemelo, akzdopadne takovyhle zmeny rychlosti se delaj obecne strasne blbe, spis bych se jich snazil vyvarovat a udelat to bez toho, radsi presamplovat zvuk nez video, kdyz uz bych to delal, tak bych asi udelal deinterlace na 50fps v nejakym jinym programu (AviSynth, AviDemux), ulozil do MJPEGU a pak to teprve vlozil do vegasu, nastavil tomu parametr progressive a pak by to presamplovani melo byt v pohode

MOJE
16-07-2007, 11:01
Ja som si asi pred rokom robil testy, ktorý PRG najlepšie spomaľuje (prepočíta obraz) a z PINACLE, PREMIERA a VEGAS vyhral VEGAS. ON to spomalenie prepočíta SUPER, ale pri takomto spomalení je niečo zle :-(