PDA

Zobrazit plnou verzi : DVD lab

Stano_tvf
15-10-2004, 15:17
Da sa nejako v DVD lab urobit menu tak, aby napr. 5 jednotlivych klipov
A,B,C,D a E hralo postupne za sebou? Teraz mam A -link klipA, B-link klipB atd. po kazdom klipe mi to skoci do menu. Neviem urobit volbu
"spolu", kde by klipy hrali za sebou.

imported_Tanya
15-10-2004, 18:00
Da sa nejako v DVD lab urobit menu tak, aby napr. 5 jednotlivych klipov
A,B,C,D a E hralo postupne za sebou? Teraz mam A -link klipA, B-link klipB atd. po kazdom klipe mi to skoci do menu. Neviem urobit volbu
"spolu", kde by klipy hrali za sebou.

Stano já to dělám tak že klikneš na Connections pak daš pravé tlačítko a Draw Connections a nakreslíš čáry které propojí mezi sebou všechny ty klipy. Pak ti budou hrát za sebou ( když pustíš A tak až do E a pak se vrátí do menu) Nebo od B a zase do konce a do menu. Možná je ještě jiná cesta ale mě to tak funguje. :-I

Stano_tvf
16-10-2004, 14:13
Chcel by som upresnit moje poziadavky - mam napr. 10 videoklipov. Nie je problem urobit (v DVDlab) menu s 10-timi menami a nalinkovat tieto mena k odpovedajucim klipom Toto pracuje bez problemov. Po ukonceni klipu sa DVD vrati spät do menu. Chcem to vsak vylepsit - dat dalsi nazov (napr.koncert), kde by mi DVD prehralo vsetkych 10 klipov za sebou. Neviem na to prist. Skusal som pridat dalsie menu - root s dvoma nazvami - koncert a solo. Po kliknuti na solo sa objavi submenu a nazvami 10 klipov a daju sa jednotlivo prehravat. Po kliknuti na koncert by malo hrat postupne za sebou vsetkych 10 klipov. J emozne urobit taketo menu ( v DVDlab)? Alebo v com sa to da urobit? Diky. :-?

millos
17-10-2004, 11:38
tmpgenc dvd author presne toto dela implicitne a bez prace... nahazis tam 10 video stop, kliknes na create menu, vyberes si template a mas 10 odkazu + jeden "play all"...

dochtor
28-10-2004, 12:36
ja som sa dnes do rana bavil tiez s muzikou, robil som menu ku koncertu s 18timi skladbami, vlozil som to ako jeden videosubor a na zaciatok kazdej skladby nastavil chapter, v menu bola potom volba "prehrat vsetko" s odkazom na zaciatok videa a moznost vybrat si ktorukolvek pesnicku s odkazom na jej chapter...trosku pracne ale ucinne