PDA

Zobrazit plnou verzi : Synchro pohybu titulkov s pohybom kamery

MOJE
18-06-2007, 20:11
Zdravím,

Nepozná z Vás niekto nejaký PLUGIN do VEGAS, aby synchronizoval pohyb napr. titulkov s pohybom kamery (obrazu vo vedeu). Skúšal som to s DESHAKER. otočil som vydeo zrkadlovo horizontálne aj vertikálne, nasnímal pohyb Deshakerom a uložil súbor. potom som načítal titulok a v Deshakery načítal dáto z predchádzajúceho videa o pohybe. Ale nerobilo to prene ten pohyb :-(. Preto by som Vás poprosil o nejaký Plugin.

VĎAKA

stayman
18-06-2007, 21:35
Aky plugin? Tak ako tocis s jednou stopu, tak mozes aj s viacerymi. Staci si postavit tracky pod seba a s parent trakom pohybujes rovnako so vsetkymi.

MOJE
19-06-2007, 05:46
ale je mám natočené video z ruky napr. moderátora. Ten obraz sa trocha pohybuje (ale to je OK, inak statív). Ten obraz je narokom takto točený. Potom chcem dať pod moderátora TITUKY a aby sa pohybovali s obrazom.

stayman
19-06-2007, 09:27
ale je mám natočené video z ruky napr. moderátora. Ten obraz sa trocha pohybuje (ale to je OK, inak statív). Ten obraz je narokom takto točený. Potom chcem dať pod moderátora TITUKY a aby sa pohybovali s obrazom.

Tak to chcem vediet aky to je plugin :D :D :D

Pitomec
19-06-2007, 11:17
Umíš si představit, jak to bude (hrozně) vypadat? :eek:

stayman
19-06-2007, 11:30
Ako som povedal, tocit treba tak ako sa ma a ked uz mas taky zamer, rozpohybovat postprodukcne dve a viac stop rovnako nie je ziadny problem. Inak rucne pomocou kayframe, nic ine.

clee
19-06-2007, 12:16
after effects, motion tracking...