Zobrazit plnou verzi : vegas problém s renderom
..mam vtajmlajne cca 70min. materiálu a zufalo sa snažím vyrenderovať DV-AVI (alebo čo najlepší výsledok) lenže mi to po cca 2,5min. VŽDY padne - zahlási v aplikácii sa vyskytla neviem čo chyba a je dorobené =(
..nakoniec som to v tom formáte z VEGASU vytrieskal von v cca.5 a 10 minútových kúskoch po cca 1,2gb
..opať som to nahadzal do vegasu a nič viac som z neho nedostal než VCD rozlíšenie (320x240tuším) čo je mi samozrejme asi na prd - opäť v aplikacii nastal problém blabla a exit
..takže mám nejakých 13 vyše gigových videí ktoré nemám jak zlepiť
..skúšal som to spajať asi v troch virtual duboch (rozne verzie) takisto to nezvladlo viac nez 5 min. práce - a hláška o problemoch a exit
..skúšal som to aj v (nerehocte sa) muvymejkry - nocomment
..vegas som preinštaloval - nezabralo - doteraz som s renderovaním problemy nemal vegas mi v pohode previedol aj cca3hod. film
..takže VELMI prosím o radu - ako to mam dostat v co najlepsej kvalite VON? - nechce sa mi zmieriť s tým že mesiac roboty bolo zbytočnej
..P.S.: rady typu máš robiť v avide neprosím =)
..mam vtajmlajne cca 70min. materiálu a zufalo sa snažím vyrenderovať DV-AVI (alebo čo najlepší výsledok) lenže mi to po cca 2,5min. VŽDY padne - zahlási v aplikácii sa vyskytla neviem čo chyba a je dorobené =(
..nakoniec som to v tom formáte z VEGASU vytrieskal von v cca.5 a 10 minútových kúskoch po cca 1,2gb
..opať som to nahadzal do vegasu a nič viac som z neho nedostal než VCD rozlíšenie (320x240tuším) čo je mi samozrejme asi na prd - opäť v aplikacii nastal problém blabla a exit
..takže mám nejakých 13 vyše gigových videí ktoré nemám jak zlepiť
..skúšal som to spajať asi v troch virtual duboch (rozne verzie) takisto to nezvladlo viac nez 5 min. práce - a hláška o problemoch a exit
..skúšal som to aj v (nerehocte sa) muvymejkry - nocomment
..vegas som preinštaloval - nezabralo - doteraz som s renderovaním problemy nemal vegas mi v pohode previedol aj cca3hod. film
..takže VELMI prosím o radu - ako to mam dostat v co najlepsej kvalite VON? - nechce sa mi zmieriť s tým že mesiac roboty bolo zbytočnej
..P.S.: rady typu máš robiť v avide neprosím =)
Najskor si skus dat nejakemu servisu do poriadku PC.
Najskor si skus dat nejakemu servisu do poriadku PC.
..hm mal by byť ok pred mesiacom dostal new 250hdd + preinstal win + (podľa posledných zistení sa mi asi porúča procák =( no zatial neviem uvidim)
..aj tak dik za radu
A jaky mas na tom disku file system? Tusim ze FAT32 neumi ulozit vetsi AVI nez prave 1,2 nebo 2 GB, uz nevim presne. Ale mozna taky kecam.
VlaDamorava
20-06-2007, 16:29
2hippo
Odpověď je tady
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/cs/library/ServerHelp/e2adb656-322e-4236-bb14-e65302a030e9.mspx?mfr=true
FAT=2GB, FAT32=Maximální velikost souboru je 4 GB. NTFS=Maximální možná velikost souboru je 16 TB minus 64 kB
A pada to vzdy na jednom a tom samem framu nebo je to vzdy nekde jinde?
Prvni moznost - neco je spatne ve videu, s cim si ty softy neporadi (spatne prenesene z kazety?)
Druha moznost - nestabilni PC (pretaktovano, stary board s vyschlymi kondenzatory, spatne pameti, spatny kontakt u pameti atd. atd.) - zkusit jestli to pada i u jinych programu, kdyz je vyssi zatez (SuperPI atd.)
Stano_tvf
24-06-2007, 21:15
Tak urobil niekolkosto PC a CPU odišlo iba jedno - AMD kvôli chladiču.:-))
Lord Mystic
25-06-2007, 07:45
Občas mi to také takhle podobně padalo - a to když jsem měl nastavený špatný kodek (byl nějaký zhroucený...). Ale opravdu takhle těžko radit, nejrychlejší budeš mít, když to někomu ukážeš, kdo se v tom trochu vyzná...
..problém nebol ani vo vegase ani v kodekoch ani v procesore,ale:
cca pred mesiacom bol comp v servise a okrem iného som si tam nechal nahodiť ďalší hdd ako som písal vyššie a pri montáži si zrejme technik alebo "debil" povedal že sú zbytočné a tak odpojil dva ventilátory aby mohol napojiť ten hdd čiže to bežalo na jeden vent čo bolo málo a sposobovalo to prehrievanie a padanie pri renderovaní
..vďaka všetkým čo mi sem odpísali v snahe pomocť
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.