pepppa
13-06-2007, 04:22
Předmětem poptávky je : Koupím PC sestavu schopnou nahrávat TV do MPEG4 (Divx, Xvid, WMV)
Výše požadované ceny : 2 000 - 5000 Kč
Místo výskytu poptávajícího : a) Plzeň, b) do Prahy jezdím často
Akceptovatelné způsoby dodání : a) Osobně b) Poštou lze, ale zaplatím až po ověření funkčnosti
Stránka s informacemi o produktu :
Další komentář : Nestačí mi ujišťování, že nahrávání do MPEG4 určitě půjde, ale reálné ověření některým z těchto způsobů
a) u Vás s Vaší TV kartou, která zůstane v sestavě,
b) u Vás s moji vlastní TV kartou, kterou Vám k ověření zapůjčím
c) u mě
Na operačním systému mi nezáleží.
Sestava může být středně výkonná i málo výkonna (postačuje ostatně už Pentium PIII 300 MHz/Celeron 433 MHz, ale lze i výkonnější procesor, grafická karta stačí integrovaná), podstatné je ukládání do MPEG4 v nízkých datových tocích včetně nízkých toků zvuku. Ať už firemní aplikací např. Leadtek PVR, nebo s pomocí free ATV2000 či free MS encoderu, které by měly fungovat u většiny TV karet.
Výše požadované ceny : 2 000 - 5000 Kč
Místo výskytu poptávajícího : a) Plzeň, b) do Prahy jezdím často
Akceptovatelné způsoby dodání : a) Osobně b) Poštou lze, ale zaplatím až po ověření funkčnosti
Stránka s informacemi o produktu :
Další komentář : Nestačí mi ujišťování, že nahrávání do MPEG4 určitě půjde, ale reálné ověření některým z těchto způsobů
a) u Vás s Vaší TV kartou, která zůstane v sestavě,
b) u Vás s moji vlastní TV kartou, kterou Vám k ověření zapůjčím
c) u mě
Na operačním systému mi nezáleží.
Sestava může být středně výkonná i málo výkonna (postačuje ostatně už Pentium PIII 300 MHz/Celeron 433 MHz, ale lze i výkonnější procesor, grafická karta stačí integrovaná), podstatné je ukládání do MPEG4 v nízkých datových tocích včetně nízkých toků zvuku. Ať už firemní aplikací např. Leadtek PVR, nebo s pomocí free ATV2000 či free MS encoderu, které by měly fungovat u většiny TV karet.