PDA

Zobrazit plnou verzi : AC-3

Stano_tvf
25-05-2007, 10:54
Mam Vegas 7d a pri pokuse robiť audio v AC-3 mi vypisuje, že musím kúpiť AC-3 encoder.
Musím to do AC-3 dávať doddatočne, DVD Lab Pro.
Da sa encoder niekde zohnať?

Musko
25-05-2007, 11:47
Ano da.

A jednoducho. Nainstalovanim DVD Architect 4.

Stano_tvf
25-05-2007, 20:58
Tak to nefunguje. Schválne som nainstaloval trial DVDA4, a houby. Skusil som vo Vegase 7d nejakú muziku reenderovat do AC3 a nič. Odkaz na zakúpenie AC-3 encoderu.

stayman
25-05-2007, 22:44
Tak to nefunguje. Schválne som nainstaloval trial DVDA4, a houby. Skusil som vo Vegase 7d nejakú muziku reenderovat do AC3 a nič. Odkaz na zakúpenie AC-3 encoderu.

:D :D :D

Pears
26-05-2007, 12:03
Tak to ho budes muset asi "zakoupit" ne?

Stano_tvf
26-05-2007, 13:21
Načo? Robím to v DVDLab Pro 2.2, celkom mi vyhovuje. V čom je lepší DVDA4?

stayman
26-05-2007, 14:53
Načo? Robím to v DVDLab Pro 2.2, celkom mi vyhovuje. V čom je lepší DVDA4?

Boze tie tvoje myslienkove pochody :-k Citas sa vobec niekedy?:eek: \\/

Stano_tvf
27-05-2007, 10:26
Samozrejme a nevidím problém. Triviálna otázka - video strihám vo Vegase 7d, hotové mpegy ( audio mpeg-2, to umožnuje Vegas) do DVDLab Pro. Žiadny problém. Naposledy som narazil, ˇpotreboval som audio vo formáte Dolby - AC3. Previedol som ho v DVDLab Pro ( *.mpa na *.ac3). Aby som to zjednodušil, chcel som audio do AC3 urobiť rovno vo Vegase. Určite kvôli tomu nejdem kupovať DVD Architect, DVD Lab mi bohate vyhovuje. A nevidim dôvod, prečo by to na nejaky test nešlo aj s trialom DVDA. Asi nie, to to budem robiť po starom. Ešte k Tvojmu "myšlienkovému pochodu". Pochopil si vôbec otázku, o čom hovorím? Asi nie.

stayman
27-05-2007, 11:00
Samozrejme a nevidím problém. Triviálna otázka - video strihám vo Vegase 7d, hotové mpegy ( audio mpeg-2, to umožnuje Vegas) do DVDLab Pro. Žiadny problém. Naposledy som narazil, ˇpotreboval som audio vo formáte Dolby - AC3. Previedol som ho v DVDLab Pro ( *.mpa na *.ac3). Aby som to zjednodušil, chcel som audio do AC3 urobiť rovno vo Vegase. Určite kvôli tomu nejdem kupovať DVD Architect, DVD Lab mi bohate vyhovuje. A nevidim dôvod, prečo by to na nejaky test nešlo aj s trialom DVDA. Asi nie, to to budem robiť po starom. Ešte k Tvojmu "myšlienkovému pochodu". Pochopil si vôbec otázku, o čom hovorím? Asi nie.

Fuha,takze mame to chapat tak, ze DVDlabPro si si kupil a to bola tvoja prva otazka??? Je to tak???

Stano_tvf
27-05-2007, 15:27
To určite nie, preto som nechcel kupovať ani DVDA4. Na občasné práce.
Ale už mi to šlape, moja hlúposť. Blbec som si stahol a nainštaloval DVDArchitect Studio 4 Trial, nie DVDArchitect 4. "Kúpil" som si ten a hneď sa to rozbehlo. Diky za porady, :-))

stayman
27-05-2007, 19:00
No uz je to s tebou lepsie..